ONA HOĆE DA SPAVA SA MLADIM FRAJERIMA, A ON DA NAPRAVI HAREM: Čuveni par TVRDI DA UPRKOS SVEMU imaju SREĆAN BRAK

Svi ljubavni skandali supruge Vila Smita ljude ostavljaju bez teksta, te se mnogi pitaju kako njihova ljubav opstaje četvrt veka.

Ljubav
14:40h Autor:
ONA HOĆE DA SPAVA SA MLADIM FRAJERIMA, A ON DA NAPRAVI HAREM: Čuveni par TVRDI DA UPRKOS SVEMU imaju SREĆAN BRAK
Svi ljubavni skandali supruge Vila Smita, Foto: FMT14 / Backgrid UK / Profimedia

Glumaci Vil Smit i Džejda Pinket Smit upoznali su se 1994. godine, podigli troje dece, i važe za jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, a svake godine njihova hemija postaje jača. Međutim, ne tako davno otkrili su da imaju otvoren brak i da sebe nazivaju "životnim partnerima". Uprkos svim aferama, oni se i dalje vraćaju jedno drugom i ne planiraju da se raziđu.

Prema Smithu, Jada nikada nije verovala u konvencionalni brak. Imala je članove porodice koji su takođe bili u nekonvencionalnim vezama. Želeli su da svoju vezu učine relativno savršenom i vodili su beskrajne rasprave o tome.

Vil Smit
foto: Profimedia

U nekom trenutku su zaključili da je za njih poliamorija idealno rešenje i pristali su na to. A poliamorija odnosno višeljublje, predstavlja postojanje ljubavne želje, koja može, a i ne mora da uključuje intimni odnos romantične i/ili seksualne prirode, sa više od jedne osobe. Razlikuje se od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

Vil je odrastao u veoma religioznoj porodici i nastavio je učenje i verovanja svoje bake.

- U mom umu, u mom hrišćanskom vaspitanju, čak su i moje misli bile gresi - rekao je glumac, kojem nije bilo lako da se navikne na drugačiji odnos sa svojom suprugom, dok je Džejda bila u redu sa održavanjem poliamorne veze.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Da bi se izborio sa svojim osećanjem krivice, Smit je dobio terapiju. Rekao je svom treneru za intimnost, ako može da ima bilo šta na svetu, da bi želeo harem devojaka sa Hale Beri u njemu. Iako nikada nije puno govorio o svojoj privatnosti, istakao je da i on "nije nevin".

Kada je Pinket Smit zamoljena da iznese svoje mišljenje o Smitovim mogućim aferama, rekla je:

- Moraš da veruješ s kim si. Ja nisam ničiji posmatrač. On je odrastao čovek. Evo u šta verujem - verujem da je čovek kakav jeste Vil, čovek od integriteta. On ima svu slobodu na svetu. Sve dok Vil može da se pogleda u ogledalo i da bude dobro, ja sam dobro. Srećniji smo i više se volimo otkako je naš brak postao otvoren.

Vil Smit
foto: Profimedia

Vil i Džejda sebe ne nazivaju „bračnim parom“, već „životnim partnerima“.

- Bio mi je potreban drugačiji oblik da bih razbila sva očekivanja koja sam imala od braka. Trebalo je to da uradim da bih videla Vila kao ljudsko biće, izvan uloge „muža“ .

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Par kaže da je njihov odnos zasnovan na poverenju i slobodi, gde svako mora da pronađe svoj put. Veruju da brak ne može biti zatvor. Smit je, takođe, istakao da unutrašnji mir treba da potiče iznutra, a ne spolja, objašnjavajući:

- Duhovno putovanje je pronalaženje vaše radosti i blaženstva bez vampirskog korišćenja drugih. Ljubav je divna, ali biti samac je isto sjajno - zaključio je.

Vil Smit
foto: Beta

Iako deluje da su poznati par pronašao mirnu luku u put do sreće, prašina se oko Džejde Pinket Smit podizala se već mnogo puta.

Pitanja o njenom odnosu s Tupakom Šakurom postavljaju se i decenijama nakon smrti poznatog repera. I sama je priznala da ih je povezala – droga.

- Kad sam upoznala Paka, bila sam dilerka. Naš odnos bio je preživljavanje - prisetila se Džejda u gostovanju na Sway's Universeu.

Mediji su 1995. godine pisali i da je jednom prilikom platila 100.000 dolara kako bi pomogla da izvuče Šakura iz pritvora u kojem je završio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

1 / 6 Foto: Profimedia

O njihovom se odnosu i danas priča, posebno jer Vil Smit priznao da je ljubomoran na pokojnog repera.

- Na početku naše veze mučio me njihov odnos. Iako nikada nisu bili intimni, njihova ljubav jedno prema drugom je legendarna - napisao je glumac u svojoj autobiografiji.

Da je nekonvencionalni roditelj, Džejda je dokazala i kada je imala aferu sa sinovljevim prijateljem i reperom Augustom Alsinom. Reper je otkrio da su u kratkoj vezi bili 2015. godine, dok su Džejda i Vill živeli odvojeno. A nekoliko puta su je dovodili i u vezu sa sajentologijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs