VIL SMIT

ODRASTAO U PORODICI GDE JE BILO NASILJA, TO GA JE DEFINISALO KAO ČOVEKA: Bio sam kukavica! (FOTO)

Majka Vila Smita, Karolina Brajt iskomentarisala je njegov incident na 94. dodeli Oslara

Vip priča
Autor:
ODRASTAO U PORODICI GDE JE BILO NASILJA, TO GA JE DEFINISALO KAO ČOVEKA: Bio sam kukavica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što se Vil Smit (53) na Instagramu izvinio Krisu Roku za šamar, oglasila se i njegova majka Karolina Brajt oko incidenta.

Ona je ponosna što je njen sin osvojio nagradu Oskar za najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu 'Kralj Richard'. 'Znam koliko naporno radi. Čekala sam i čekala. Kada sam čula njegovo ime, rekla sam samo: 'Da!', ispričala je Karolina u intervjuu za 6abc.

Kaže kako je na dan dodele Oskara ustala rano i prva počela da šalje poruke u posebni porodični čat. 'Napisala sam im: 'Dobro jutro, svi moramo poželeti sreću ujaku Vilu'', otkrila je.

I Vilovu majka je baš kao i ostatak sveta ostala šokirana njegovim nasilnim potezom na dodeli koju je gledala u društvu cele porodice u svom domu u Philadelphiji. 'On je miroljubiva osoba koja uživa u društvu drugih ljudi. Ovo je prvi put da sam videla da tako pukne. Prvi put u njegovom životu... Nikad nisam videla da je tako nešto uradio', ispričala je.

Ističe da ga taj trenutak ne definiše kao osobu i da on uvek porodicu stavlja na prvo mesto pa je drži na okupu.

Vilova mlađa sestra Elen Smit kaže kako ga je stalno gledala kako podnosi pritisak i pažnje Holivuda. 'Razgovarala sam s njim i slomilo mi se srce slušajući stvari kroz koje mi je rekao da prolazi tamo', ispričala je.

Dok se o ponašanju glumca sada raspravlja i mišljenja su podeljena, njegova porodica kaže da tu nema neke kontroverze. Ponosni su na Vila i na to ko je postao, a smatraju da će krenuti dalje u životu na ispravan način.

'Ponosna sam na njega jer je uvek ostao svoj', rekla je njegova majka Karolina.

Inače, mnogi opravdavaju Vilovu odbranu supruge Džejde Pinket Smit (50) osvrćući se na njegovo teško odrastanje s nasilnim ocem Vilardom Karolom Smitom koji je preminuo 7. decembra 2016. Glumac je o njemu otvoreno progovorio o svojim memoarima 'Will' objavljenima prošle godine.

'Moj otac je bio nasilnik, ali isto tako dolazio je na svaku utakmicu i školsku predstavu. Bio je alkoholičar, no bio je trezan na premijeri svakog mog filma. Slušao je svaku moju pesmu, posetio je muzički studio. Sa istim perfekcionizmom kojim je terorisao svoju porodicu, stavljao je hranu na sto svake večeri mog života', ispričao je.

Rekao je i kako je nasilje oca nad njegovom majkom, kojem je svedočio, zauvek promenilo njegov život.

'Kada sam imao devet godina, gledao sam svog oca kako udara majku sa strane u glavu tako snažno da se srušila na pod. Video sam kako pljuje krv. Taj trenutak u spavaćoj osobi, verovatno više nego ikoji drugi u mom životu, je definisao ko sam', rekao je glumac koji je zbog svega razmišljao i okončanju svog života.

Priznao je da se sa svakim potezom u karijeri, svojim nagradama trudio izviniti majci. 'Jer se nisam suprotstavio svom ocu. Jer sam bio kukavica', rekao je. Kako je objasnio, tu kukavicu se trudio sakriti i od sveta.

Inače, nakon incidenta se oglasila i Vilova supruga Džejda zbog koje je ošamario Krisa Roka.

'Ovo je sezona za zaceljivanje i tu sam zbog toga', napisala je na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs