STING I TRUDI

BILA JE NAJBOLJA PRIJATELJICA NJEGOVE ŽENE, KADA SU SE LUDO ZALJUBILI: Godinama se pričalo o jednoj njegovoj izjavi!

Sting i Trudi Stajler su u braku od 1992. godine, a nedavno su osvojili nagradu za maslinovo ulje koje proizvode na svom imanju u Toskani.

Ljubav
11:17h Autor:
BILA JE NAJBOLJA PRIJATELJICA NJEGOVE ŽENE, KADA SU SE LUDO ZALJUBILI: Godinama se pričalo o jednoj njegovoj izjavi!
Sting i Trudi, Foto: Profimedia

Sting (70) izgradio je zavidnu muzičku karijeru s rok grupom The Police, a sada se sa suprugom, glumicom Trudi Stajler (68) posvetio i maslinarstvu.

Pevaču se trud isplatio jer je osvojio nagradu 'Three Leaves' (Tri lista) za maslinovo ulje koje je proizveo na svojoj farmi Il Palagio u Toskani.

"Ova sorta daje intenzivno ekstra devičansko maslinovo ulje sa zlatnim odsjajima, fino, aromatično, ukusno i voćno, s daškom začina i gorčine", istakao je Sting koji je ponosan na nagradu koju dodeljuje vodeći kulinarski vodič Gambero Rosso.

Rok zvezda i supruga na svom imanju, koje su kupili 1997. godine, proizvode i vino, med i salamu. Muzičar je jednom rekao da su dobra hrana i dobra muzika povezani.

Trudi se jednom osvrnula na glasine o tantričkom seksu i rekla je da krivi muzičara Boba Geldofa koji je imao intervju s novinarom zajedno s njenim suprugom, a usput su pili pića.

"U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove seksualne sposobnosti i Geldof je rekao da Sting može satima voditi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?" To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s njim", ispričala je Trudi.

Mnogima je zanimljivo da se par upoznao 70-ih jer je Trudi bila najbolja prijateljica njegovoj prvoj supruzi Fransis i živela je u njihovom komšiluku.

!Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece. To je naša priča", rekla je Trudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs