TRNOVIT PUT DO ZVEZDA

MADONA PRODAVALA KROFNE, STING BIO KONDUKTER: Čime su se najveće zvezde bavile pre nego što su zaradile milione!

Nećete verovati

Vip priča
14:23h Autor:
MADONA PRODAVALA KROFNE, STING BIO KONDUKTER: Čime su se najveće zvezde bavile pre nego što su zaradile milione!
Foto: Profimedia / kolaž

Pre nego što su stekli svetsku slavu poznati se nisu libili posla. Kako bi zaradili za život bavili su se najrazličitijim poslovima. Daleko od svetla pozornice, glamura i crvenih tepiha, svetske zvezde su radile sasvim obične poslove.

Madona

Pop diva koja intrigira svojim ponašaljem i provokativnim fotografijama o kojima priča ceo svet pre nego što je postala planetarno popularna prodavala je krofne.

Džoni Dep je nekad radio u telefonskoj prodaji - prodavao je hemijske olovke.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Ozi Ozborn dugo je tražio sebe, pa je tako radio kao građevinac, vodoinstalater, a definitivno najneobičnije zanimanje mu je bilo “tjuner” sirena na kolima i veoma smo radoznali da vidimo šta je to tačno radio. Na sreću, na vreme se pronašao, pa sada tvrdi: “Rok nije mrtav, jer sam ja još uvek živ!”, a imovina mu vredi oko 220 miliona dolara.

Sting je takođe radio zanimljive i veoma različite poslove – jedno vreme radio je kao kondukter u autobusu, potom je ljudima obračunavao poreze, a bio je i nastavnik. Sada “teži” 300 miliona dolara, ali tvrdi da taj novac neće ostaviti svojoj deci: “Moraju da rade za svoj novac, dobro znaju da im neće ostati mnogo od mene i skoro mi nikad ništa ne traže, na čemu sam im zahvalan”, rekao je nedavno.

Sting
foto: Profimedia

Džon Bon Džovi imao je prezabavan posao – ukrašavao je izloge pred Božić. Očigledno, u pitanju je bio sezonski angažman, što mu je ostavilo dovoljno vremena da radi na svojoj karijeri, i kao frontmen grupe “Bon Jovi” zaradi neverovatnih 410 miliona.

Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.

Hju Grant
foto: Profimedia

Gven Stefani se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane. Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.

Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa.

Džordž Kluni
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs