OVO NISTE ZNALI

NEPOZNATI DETALJI O KRALJICI ELIZABETI: Ima poseban mobilni koji niko ne može da hakuje, a samo se NJIMA javlja!

Mobilni telefon britanske kraljice jedan je od najsofisticiranijih na svetu, a za redovno punjenje njegove baterije zadužen je kraljičin lični asistent.

Celebrities
Autor:
NEPOZNATI DETALJI O KRALJICI ELIZABETI: Ima poseban mobilni koji niko ne može da hakuje, a samo se NJIMA javlja!
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II se na telefon javlja samo ako je zovu dve osobe unutar Firme (neformalni naziv za kraljevsku porodicu i s njom povezane institucije, dvorjani, osoblje i članovi kraljevske porodice koji održavaju poslovanje monarhije)

- Navodno kraljica ima dvoje ljudi s kojima najviše razgovara telefonom, a očigledno ima i mobilni za koji se kaže da je opremljen antihakerskom enkripcijom od strane MI6 tako da niko ne može da hakuje njen telefon', otkrio je Džonatan Sakerdoti, stručnjak za kraljevska pitanja na podcastu The Royally US.

'Dve osobe s kojima je najčešće u kontaktu su njena ćerka, princeza Ana i njen menadžer konjskih trka Džon Varen', ispričao je Džonatan.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Varen je zet prijatelja kraljice Elizabete, pokojnog grofa Karnarvona.

Da podsetimo, Elizabeta je najdugovečnija britanska kraljica koja najduže vlada. Sledeće godine bi trebalo da proslavi svoj jubilej - obeležavanje 70 godina na tronu. Navodno će ugostiti kraljevsku porodicu u Sandringham Houseu za Božić uprkos problematičnoj godini punoj drame, smrti i zdravstvenih strahova.

'Kraljica je svima rekla da se u poslednje vreme oseća mnogo bolje i jako se raduje što će ih dočekati za Božić', ispričao je izvor za Daily Mail u četvrtak.

Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Pozivnice su navodno poslate princu Endrjuu, princezi Ani, princezi Beatris, princezi Evgeniji i njihovim pororicama. Princ Hari i Megan Markl neće se pridružiti tradiciji kraljevske proslave Božića.

Ova godina nije baš bila njena budući da je otkazala dva putovanja, uključujući posetu Severnoj Irskoj s premijerom Borisom Džonsonom, te u Škotsku na Konferenciju UN-a o klimi.

Lekari su joj savetovali da se odmara najmanje dve nedelje nakon hospitalizacije u oktobru, ali nedelju dana kasnije viđena je u svom automobilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs