Ceo svet priča o njoj

POMOGLI ZETU DA IM SESTRU SMESTI U LUDNICU: Ko su braća princeze Šarlin?

Prema zvaničnom saopštenju iz palate, zdravstveno stanje njenog visočanstva je veoma krhko

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka nedavno je iznenadio javnost otkrivši da se njegova supruga, princeza Šarlin, nalazi u psihijatrijskoj ustanovi.

Prema zvaničnom saopštenju iz palate, zdravstveno stanje njenog visočanstva je veoma krhko, zbog čega nije mogla da prisustvuje proslavama u čast Dana Monaka. Po savetu lekara, Šarlin će se nekoliko nedelja odmarati na tajnoj lokaciji, a javne dužnosti nastaviće kada se potpuno oporavi.

Odluku da potraži stručnu pomoć usled, kako je saopšteno, duboke emotivne i fizičke iscrpljenosti, par je, navodno, doneo zajedno, a pomogla su i njena braća Garet i Šon.

Mlađi Garet ima 41. godinu i po zanimanju je inženjer, a rođen je u Južnoj Africi kao i njegova sestra. Kada se Šarlin udala za princa Alberta, i on se preselio u Monako gde se često može videti u društvu kraljevske porodice.

‒ Potrebna joj je porodica, a mi smo vrlo vezani. Redovno je viđam, često posećujemo jedno drugo, moja ćerka se igra sa njenim blizancima. Princ Albert je neverovatna osoba. Od prvog dana sam se s njim osećao prijatno. On je suprug moje sestre, ali to ne znači da ga ne poštujem kao vladara ‒ rekao je Garet jednom prilikom.

Garet je u Monaku pronašao i ljubav. Pre šest godina venčao se sa Rojzin Galvin, sa kojom ima ćerku Kaju Rouz. Oboje rade u Fondaciji princeze Šarlin, a Garet je i kršteni kum sestrinih blizanaca.

Pročitajte: Ljubavnica Alberta od Monaka razvezala jezik, princezi Šarlin preseo povratak kući - Sobu našeg sina premestila je u krilo za poslugu

Princezin drugi brat Šon ne viđa se tako često u javnosti. On i dalje živi u Južnoj Africi, gde se 2013. oženio Šantel Serfonte sa kojom ima sina i ćerku. Takođe sarađuje sa sestrinom fondacijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...