raj na zemlji!

STING I NJEGOVA ŽENA IMAJU NAJLEPŠU KUĆU U SRCU TOSKANE: Stara je 400 godina, ovakav pogled nema niko! (VIDEO)

Imanje u Toskani kakvo nikad niste videli!

Enterijer
13:09h Autor:
STING I NJEGOVA ŽENA IMAJU NAJLEPŠU KUĆU U SRCU TOSKANE: Stara je 400 godina, ovakav pogled nema niko! (VIDEO)
Sting i Trudi, Foto: Profimedia

Vođa slavne grupe Polis, Gordon Metju Samner poznatiji kao Sting, iskusio je siromaštvo, prebrodio razvod, suočio se sa depresijom i paranojom, postao kosmički slavan i dospeo na listu petsto najbogatijih Britanaca, ali rešen je da svojoj deci iz dva braka da onoliko koliko on smatra da je dovoljno za početak.

Zovu ga rokenrol aristokratom i taj nadimak je potpuno opravdan. On je obrazovan, talentovan i neverovatno harizmatičan. Njegov život je prebogat velikim uspesima koje je postigao snimajući fantastične muzičke albume, a poznato je i to da se Sting nekoliko puta oprobao i na filmu.

NAJLEPŠA KUĆA U NJUJORKU JE U POSEDU RALFA LORENA: Ovako izgleda nekretnina kada neko ima novca i STILA! (VIDEO)

Sting
foto: Profimedia

Ali sve dok nije sreo ženu svog života, Trudi, njegov život i ideja kako bi voleo da živi do kraja života nije bila jasna.

Par se upoznao 1982. godine, a on se odmah zaljubio u nju.

“Čim sam je ugledao, osećao sam kao da se oduvek poznajemo”, priseća se Sting trenutka kad je prvi put ugledao Trudi, prijateljicu svoje tadašnje supruge. Njihova je veza u medijima bila dočekana na nož, ali je ljubav izdržala test vremena. Venčali su se 20. avgusta 1992. i otada su nerazdvojni. Nikad nisu razmišljali o tome da će imati decu, ali su ih s godinama napravili čak četvoro. Bile su "najsrećnije nesreće", znao je da kaže Sting, ponosan što su njihova deca izrasla u ozbiljne i srećne ljude.

DOŠLO JE VREME DA KAŽEMO DOVIĐENJA MINIMALIZMU: Ovo je novi trend u UREĐENJU KUĆA! (VIDEO, FOTO)

Sting
foto: Profimedia

O međusobnoj seksualnoj privlačnosti para i višesatnom tantričkom vođenju ljubavi ispisane su stranice trač rubrika. Par ne krije da se između njih i danas oseća prilično intenzivan seksualni naboj, ali to nije glavni razlog zašto su tolike godine ostali jedno uz drugo. Oni svoju vezu nikad ne uzimaju zdravo za gotovo i trude se da budu i dobri prijatelji, a ne samo ljubavnici.

"Ljubav je strast, ali zapravo voleti nekoga i uživati u nečijem društvu ipak je nešto više i traje duže", objašnjava Sting. "Trudi i ja možemo da se posvađamo oko nebitnih stvari, ali radije ćemo razgovarati nego započinjati svađu. To su svakodnevni pregovori, poput sporazuma. I važno je da se ne gube živci."

Supružnici uživaju u svom domu u Njujorku ali nekretnina koju poseduju u srcu Italije, tačnije Toskani, je njihovo omiljeno prebivalište.

Pogledajte sledeći video i pogledajte ovaj raj na zemlji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs