kako vam se dopada?

DOŠLO JE VREME DA KAŽEMO DOVIĐENJA MINIMALIZMU: Ovo je novi trend u UREĐENJU KUĆA! (VIDEO, FOTO)

Poslednjih dvadeset godina minimalizam je u dizajnu enterijera bio trend broj 1. Sada je došlo vreme nostalgije, pa se vraćamo antikvitetima, bojama, načičkanim stanovima i kućama sa komadima koji su dugo bili zaboravljeni.

Enterijer
Autor:
DOŠLO JE VREME DA KAŽEMO DOVIĐENJA MINIMALIZMU: Ovo je novi trend u UREĐENJU KUĆA! (VIDEO, FOTO)
Instagram/ahometomakeyousmile, Foto: Instagram / ahometomakeyousmile

Vreme je da uronimo u podrume, pretražimo plakare, obilazimo antikvarnice, pijace i buvljake i nađemo komade koji nam vraćaju osmeh na lice. Da li je to čajnik naše bake, starinski sat koji je godinama skupljao prašinu u dnu ostave, ali i da unesemo boje, interesantne dezene, kitnjaste ramove za slike.

Vremena se definitvno menjaju, stilovi se vraćaju, pa zato i ne valja otuđivati iz kuće predmete koji u nekom momentu izađu iz trenda. Kako časopisi o uređenju kuća najavljuju, definitivno se vraća vreme maksimilizma. To je stil poptuno suprotan minimalizmu, koji obiluje teksturama, starinskim elementima i predmetima koji su krasili kuće naših baka i deka.

Instagram i Pinterest su puni inspiracije kojima se možete nadahnuti, a mi vam ovom prilikom donosimo video klipove i fotografije segmenata jedne kuće u Engleskoj koja obiluje baš svim ovim elementima kojima ćemo, sigurni smo, uskoro svi krenuti da punimo svoje kuće i da im dajemo dušu koju joj je oduzeo minimalizam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs