IZDRŽALI TEST VREMENA

40 GODINA LJUBAVI: Sting i njegova Trudi proslavili godišnjicu - a ovo je tajna njihovog USPEŠNOG BRAKA! (FOTO)

Slavni britanski muzičar i njegova supruga, producentkinja, Trudi Stajler jedan su od najdugovečnijih bračnih parova u svetu šoubiznisa i ne razdvajaju se. Mediji se nisu posebno bavili njihovom vezom, te je njihova ona uspešno ostala ušukana u sferi privatnog života. Sting je obeležio godišnjicu braka i na Instagramu

Vip priča
09:34h Autor:
40 GODINA LJUBAVI: Sting i njegova Trudi proslavili godišnjicu - a ovo je tajna njihovog USPEŠNOG BRAKA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sting je ripostovao objavu svoje voljene Trudi u kojoj ona piše: 'Na današnji dan prie 29 godina, zavetovali smo se jedno drugom u izvrsnoj 900 godina staroj crkvi sv. Andrije u Viltšajeru. Hvala Stingu za zadnjih 29 godina i svima onima pre, za život pun radosti i ljubavi, za našu prekrasnu decu i unuke. Zbog svih blagoslova sam zaujek zahvalna'.

'Mnogi me pitaju kako to da nam je brak izdržao toliko dugo. Uvek im kažem da je to pomalo i čudno, ali ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Volimo se i sviđamo jedno drugome. Ljubav je strastvena, ali kada vam se neko toliko sviđa i volite da budete u njegovom društvu, to traje mnogo duže', ispričao je ranije muzičar za časopis Pipl.

Inače, muzilar rođen pod imenom Gordon Metju Thomas Samner sa Trudi ima četvoro dece, a iz prvog braka s bivšom suprugom Frensis Tomelti ima još dvoje. Mnogi još pamte njegovu izjavu kako 'nikada nije mislio da će biti otac i da je slučajno postao otac šest puta'.

'Ni jedan roditelj nije savršen, siguran sam da je bilo dana kada im je bilo super biti moje dete, ali bilo je i dana kad im je to bila gnjavaža', rekao je jednom Sting. On i Trudi godinama vode vinariju i piceriju u Toskani, poseduju imanje iz 16. veka koje su kupili krajem 90-tih. Poznate su i njegove legendarne izjave o tantričkom, višesatnom seksu sa suprugom, što je godinama kasnije komentarisala i ona sama, izjavivši da je njen suprug bio pijan kada je davao taj intervju. U kasnijim je intervjuima pak otkrila kako praktikuju seks u troje s drugim ženama, posećuju svingerske klubove i kako je suprug često oblači za takve igrice.

Sting je od 1977. do 1984. godine bio je deo kultnog benda The Police, a 1985. godine je lansirao vrlo uspešnu solo karijeru. Opsedale su ga brojne žene ali s Trudi ima ljubav 40 godina koju niko i ništa ne može da poljulja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs