PEVAČICA PROGOVORILA

BILE SU BLISKE PRIJATELJICE, A DANAS SE MIMOILAZE U ŠIROKOM LUKU: Sara Jo progovorila o sukobu sa Nevenom Božović!

Pre nekoliko godina u medijima se pisalo o sukobu pevačica Sare Jo i Nevene Božović, koje su se zajedno takmičile najpre u šou programu "Prvi glas Srbije", a potom nastupale i u grupi "Moje 3".

Celebrities
11:07h Autor:
BILE SU BLISKE PRIJATELJICE, A DANAS SE MIMOILAZE U ŠIROKOM LUKU: Sara Jo progovorila o sukobu sa Nevenom Božović!
Foto: PrintscreenJutjub/ KONTRA SHOW

Sara Jovanović, drugoplasirana učesnica ovogodišnje "Beovizije", kojoj je za malo izmakao odlazak u Torinu na Pesmu Evrovizije, davne 2013. godine već je predstavljala Srbiju kao deo grupe "Moje tri", sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Nakon Evrovizije na kojoj se sa pesmom" "Ljubav je svuda" nisu dobro plasirale, devojke su se razišle i svaka je krenula svojim putem.

U medijima se pisalo o njihovom sukobu, koji je kulminirao malo pred takmičenje.

Kako se pisalo, u središtu svađe našle su se Sara Jovanović i Nevena Božović, a sve zbog zbog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, sa kojim se zabavljala Sara Jo, a koji je potom uplovio u romansu sa Božovićevom.

Iako se se na Beoviziji trudile da budu profesionalne, tokom nastupa videlo se da Nevena izbegava Sarin pogled, koja je veselo "skakutala" po sceni.

U jednom trenutku Sara je pokušala da se nakači na Nevenino rame – iako se Božovićeva najpre pomerila, ali Jovanovićeva je uspela u svojoj nameri.

Od tada se pevačice nikada u javnosti nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima daju sve od sebe da izbegavaju jedna drugu. Ali nikada nisu zvanično potvrdile da su prekinule komunikaciju, sve do danas kada je Sara Jo u emisiji ""Kontrashow"na Kurir TV otkrila detalje sukoba sa nekadašnjom prijateljicom i koleginicom. Iako je nije imenovala, jasno je o kome je reč.

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni -rekla je Sara i nastavila:

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs