sKANDAL

BRAK VILA SMITA NIJE BAJKA: Supruga ga vara godinama! Ali kad se pročulo za OVU njenu aferu, svi su se šokirali!

Vil Smit je napravio pravi skandal na dodeli Oskara! Holivud je to jedva dočekao, ali izgleda i ostatak sveta

Ljubav i zavođenje
Autor:
BRAK VILA SMITA NIJE BAJKA: Supruga ga vara godinama! Ali kad se pročulo za OVU njenu aferu, svi su se šokirali!
Foto: Profimedia

Tokom dodele Oskara, komičar Kris Rok je rekao kako ga Džejd Pinket Smit podseća na Demi Mur iz filma "G.I.Jane" jer u poslednje vreme nosi veoma kratku kosu.

Džejda je na ovu "šalu" prevrnula očima, dok je Vil Smit odreagovao veoma burno!

Uz reči: "Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta," glumac je ustao, došao na binu i udario Kris Roka.

Publika je bila šokirana, vesti pune naslova o skandalu, a Vil Smit u centru pažnje. Pošto je dobio i Oskara za ulogu u filmu "Kralj Ričard", Smit je kasnije izašao na binu i u zvaničnom govoru se izvinio svima.

Ali šta se dešava iza zatvorenih vrata Smitovih?

Moćni holivudski supružnici, glumci Vil Smit i Džejd Pinket Smit u nekoliko su navrata govorili da imaju otvorenu vezu, ali nijedna njihova afera "sa strane" nije izašla u javnost - sve do pre dve godine, javlja Mirror.

Mladi američki muzičar, 29-godišnji August Alsina otkrio je da mu je Vil Smit dao "zeleno svetlo" da ima vezu s njegovom 50-godišnjom suprugom, koja je trajala duže od godinu dana.

Džejdin PR tim je odgovorio na to saopštenje u kojem tvrde da su to laži, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku koji je odlučio da "propeva".

Džejd i Vil su u braku čak 25 godina, što je mnogo za holivudske pojmove. Upoznali su se kad je Džejd došla na audiciju za seriju "Princ iz Bel Aira", a vrlo brzo nakon toga su se tajno venčali 1997. godine. Od tada je njihov brak, u kojem su dobili dvoje dece, Vilov i Džejdena, izdržao test vremena, ali se ozbiljno ljuljao u par navrata.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Prvi put 2011. kad su mediji prozvali Džejdin prijateljski odnos s Markom Entonijem, tadašnjim suprugom Dženifer Lopez, "neprimereno bliskim" i praktički ih proglasili ljubavnicima. Izgledalo je kao da je to "naduvana" priča jer na kraju nije ostavila posledice na Džejdin brak. Zapravo, dve godine kasnije Džejd se ohrabrila i u razgovoru za Huffington Post progovorila prvi put o tome da imaju otvorenu vezu.

Rekla je kako Vil ima slobodu da radi šta god želi. "Uvek sam mu govorila da može raditi šta god želi, sve dok je u stanju da se pogleda u oči u ogledalu i bude ok sam sa sobom. Jer na kraju dana, Vil je slobodan čovek. Ja sam njegov partner, ali on je svoj čovek. On odlučuje s kime želi biti i nije na meni da to radim umesto njega. Ili obrnuto", rekla je pre sedam godina.

Druga velika kriza u braku stigla im je dve godine nakon tog razgovora, kad su opet buknule glasine da se razvode. Vil je tada u objavi na Instagramu jasno dao do znanja da su to glupi tračevi. "Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično", napisao je.

Postoje navodi i da je Džejda varala svog supruga i sa ženama, ali to je javna tajna u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs