vole se kao prvog dana

ČUVENI ZAVODNIK PRAVU LJUBAV NAŠAO JE U 7. DECENIJI POSLE 2 PROPALA BRAKA: Ćerka mu može biti, a promenila ga IZ KORENA

Ljubavna priča Harisona Forda i Kaliste Flokhart pokazuje da osećanja ne znaju za godine i granice.

Ljubav
13:08h Autor:
ČUVENI ZAVODNIK PRAVU LJUBAV NAŠAO JE U 7. DECENIJI POSLE 2 PROPALA BRAKA: Ćerka mu može biti, a promenila ga IZ KORENA
Ljubavna priča Harisona Forda i Kaliste Flokhart, Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia, Hari

Čuveni amrički glumac Harison Ford proslavio se tumačeći uloge Hana Sola i Indijana Džounsa. Imao je vrlo turbulentan ljubavni život, sve dok se nije skrasio pored glumice Kaliste Flokhart, koja je svega tri godine starija od njegovog prvog sina.

Pre nego što je 2010. uplovio u bračne vode sa Kalistom, venčavao se dva puta - sa Meri Markart (1964—1979), sa kojom ima dva sina (Bendžamina i Vilarda) i Melisom Materson (1983—2001) sa kojom ima sina i kćerku (Malkom Karsvel i Džordžija).

Harison Ford
foto: Profimedia

Međutim, Ford neretko ističe da je ljubav svog života pronašao baš u Kalisti sa kojom je zajedno skoro dve decenije.

Kako se glumački par zavoleo?

Kalista Flokhart i Harison Ford bili su među pozvanima na holivudsku zabavu posvećenu uručenju prestižne filmske nagrade Zlatni globus. Veče se bližilo kraju, Ford se iskreno dosađivao i planirao da krene kući. Kalista je uzela čašu šampanjca sa namerom da mu priđe. Približavajući se velikom brzinom, ona je nekako posrnula i prosula piće po njemu.

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: AP / Jordan Strauss

Ford je obrisao šampanjac, pogledao Kalistu, koja je bila crvena od stida, i osmehnuo se: "U redu je, odneću odelo sutra na hemijsko čišćenje..." i galantno joj poljubi ruku "Mogu li da ti dopunim čašu na drugom mestu?"

Ostatak večeri proveli su zajedno. Harison je rekao: "Mirišeš na lepinju sa cimetom, ti si najlepša devojka na planeti Zemlji."

Kasno te večeri ju je odvezao kući, namerno idući najdužim putem do njene kuće. Na putu je upitao: "Hoću li navući gnev vašeg muža? Malo je verovatno da će mu se svideti da njegovu lepu ženu prati muškarac ... "

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: Profimedia

Kalista, koja je tada imala 38 godina rekla je: „Moj muž? Pa, nikad nisam bila udata. Ali ako Lijam, moj sin ne spava, onda mu se to definitivno neće dopasti. Ne voli kad kasnim...“

Harison je iznenađeno upitao: „Imaš li sina? Nadam se da je od tebe nasledio iste lepe plave oči?" Tada je Kalista neočekivano priznala: "On je moje usvojeno dete. Ne mogu da imam decu".

Ford je zaustavio auto ispred Kalistine kuće: "Izvini, nisam hteo da..."

"Nemoj da se izvinjavaš. Kakve vesti za prvi sastanak, a?"

„Nisam odmah shvatio da smo na sastanaku...“ Nežno je pomilovao po kosi: "Nemoj da brineš, da sam slušao doktore, verovatno ne bih sada razgovarao sa tobom ovde…"

1 / 6 Foto: Profimedia

Te noći Kalista nije mogla da spava. Legla je, ustala, besciljno lutala po kući. Dogovorili su se da će se naći sledećeg dana. Očajnički se nadala da je Ford bio čovek koga je čekala ceo život. Skoro 20 godina kasnije vidimo da su jedno u drugom pronašli savršenu polovinu.

Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka – izjavila je jednom glumica.

Harison je zaprosio Kalistu tokom putovanja 2009. i to na Dan zaljubljenih, a godinu dana kasnije su se i venčali u Santi Fe. Nakon svadbe, Ford je postao otac usvojenog glumičinog sina Lijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs