ON JE BIO SVEŠTENIK, A ONA MONAHINJA: Nakon 7 godina su napustili manastir i počeli da žive zajedno "Bog ih je ujedinio"

Ljubavna priča o svešteniku i monahinji iz Perua obišla je svet i predivana je

Ljubav
14:06h Autor:
ON JE BIO SVEŠTENIK, A ONA MONAHINJA: Nakon 7 godina su napustili manastir i počeli da žive zajedno "Bog ih je ujedinio"
Ljubavna priča monahinje i sveštenika, Foto: Printscreen/TikTok

Masiel je svoj život posvetila tome da bude monahinja. Za to vreme je Tomas živeo kao sveštenik. Oboje su studirali teologiju, bili su iskušnici u manastiru i nisu ni slutili da će im život krenuti u drugom pravcu.

Masiel i Tomas su se upoznali na bogosloviji i postali su bliski prijatelji, ali nisu razmišljali o ljubavnoj vezi.

A, onda su oboje u veoma kratkom periodu odlučili da napuste život u manastiru. Tada i tu počinje njihova ljubavna priča.

"Posle sedam godina sam napustila život u manastiru. On je nakon šest godina ostavio poziv sveštenika i počeo da živi kao normalan svet. Međutim, nismo uopšte bili fokusirani jedno na drugo."

Ovaj ljubavni par kaže da ljubav dolazi kad je najmanje očekuješ. Srce ne bira kada ćeš se zaljubiti.

Masiel je napustila manastir i vratila se svetovnom načinu života. Nakon godinu dana to je uradio i Tomas. Nešto kasnije, njih dvoje su stupili u kontakt, a kasnije i u vezu.

"Kada smo se prvi put sastali sve je izgledalo kao na filmu. On je nešto pričao, a ja sam imala želju samo što duže da ga gledam," ispričala je Masiel.

Ovaj ljubavni par sada živi zajedno i vesti o svojoj vezi dele na društvenim mrežama.

"Bog je taj koji dovodi prave ljude u naše živote,""Bog vas je ujedinio","Božije vreme je savršeno","Definitivno jedna od najlepših ljubavnih priča", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs