OVAKO IZGLEDA ŽENA ZA KOJOM MUŠKARCI GUBE GLAVU: Zavela 16 godina mlađeg dečka pa kaže - "NJEGOVIM RODITELJIMA NE SMETA"

Larsa Pipen možda ima 48 godina, brak iza sebe i četvoro dece, ali zna kako se zavodi. Njena veza sa 16 godina mlađim Markusom Džordanom izaziva ogromnu pažnju javnosti

Vip priča
15:29h Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA ZA KOJOM MUŠKARCI GUBE GLAVU: Zavela 16 godina mlađeg dečka pa kaže - "NJEGOVIM RODITELJIMA NE SMETA"
Larsa Pipen, Foto: Profimedia

Larsa Pipen uživa na plaži sa zaljubljenim Markusom koji je od nje mlađi 16 godina i koji se sprema ovih dana da je zaprosi.

Par je viđen na plaži Majamija, a na novim fotografijama se vidi kao je Larsa dobila par kilograma, a komentari su da se opustila jer se oseća srećno u novoj vezi.

Zlobnici kažu da je fatalna Larsa godinama gledala Markusa kako odrasta, s tim što je njegov otac, legendarni Majkl Džordan bio dobar prijatelj sa Larsinim bivšim mužem Skotijem sa kojim je igrao u istom timu.

Međutim, ove tvrdnje je Larsa negirala tvrdeći da je Markusa upoznala pre četiri godine te da je sada zaljubljenija nego ikad.

Larsa Pipen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fatalna Larsa je priznala da se družila sa Markusovim ocem Majklom i njegovom majkom Huanitom, te da njih dvoje podržavaju romansu koju ima sa njihovim sinom.

"Srećni smo. Motivišemo jedni druge i svi su sasvim srećni zbog naše veze. Na dobrom smo mestu."

Larsa Pipen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na pitanje kada je svhatila da gaji osećanja prema Markusu, Larsa je rekla: "Nabacivala mu se jedna devojka i ja sam osetila strašnu ljubomoru."

Pre nego što je počela da izlazi sa mladim Džordanom, Larsa je godinama bila u braku sa košarkašem Skotijem Pipenom sa kojim ima i četvoro dece, do kojih je najstariji 10 godina mlađi od njenog dečka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs