GLEDALA JE KAKO ODRASTA, A SADA GA JE ZAVELA: Supruga bivšeg košarkaša u vezi s 17 godina mlađim sinom njegovog saigrača

Bivša supruga košarkaške legende Skotija Pipena, Larsa Pippen, ljubi 17 godina mlađeg Markusa Džordana, sina Majkla Džordana

Celebrities
15:46h Autor:
GLEDALA JE KAKO ODRASTA, A SADA GA JE ZAVELA: Supruga bivšeg košarkaša u vezi s 17 godina mlađim sinom njegovog saigrača
Larsa Pipen u vezi sa sinom Majkla Džordana, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka starletaLarsa Pipen široj je javnosti postala poznata kao najbolja prijateljicaKim Kardašijan.

Ujedno je i bivša supruga NBA legende Skotija Pipena s kojim je dobila četvero dece. Venčali su se 1997. godine, a razvod su okončali tek 15. decembra 2021. godine nakon što su tri godine bili razdvojeni.

Larsa je bila udata za Skoti Pipena
Larsa je bila udata za Skoti Pipena foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Inače, prošle godine Larsa je prošla kroz pravi medijski linč javnosti kada se saznalo da se viđa s 22-godine mlađim NBA košarkašem Malikom Baslijem koji je zbog nje ostavio suprugu Montanu Jo i njihovo malo dete.

Tada su Larsu na društvenim mrežama nazivali raznim pogrdnim imenima jer je uništila tuđi brak, ali ona se na to nije obazirala.

larsa Pipen bila je u vezi s 22 godine mlađim košarkašem
larsa Pipen bila je u vezi s 22 godine mlađim košarkašem foto: Profimedia

Ipak, nakon nekog vremena veza je pukla, a sada su svetskim medijima počele da kruže nove fotografije.

Iako je nedavno tvrdila da su samo prijatelji, najnovije fotografije s peščane plaže u Majamiju govore više od hiljadu reči. 48-godišnja Larsa, izgleda, voli mlađe jer je njen novi izabranik 31-godišnji Markus Džordan, sin Majkla Džordana.

Larsa Pipen je u vezi sa sinom Majkla Džordana
Larsa Pipen je u vezi sa sinom Majkla Džordana foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ironija u svemu je ta da su Majkl Džordan i Skoti Pipen godinama zajedno igrali u legendarnom i najtrofejnijem timu Čikag Buls, iako nisu u najboljim odnosima otkako je izašao dokumentarac "The Last Dance".

Skoti Pipen i Majk Džordan bili su u istom timu
Skoti Pipen i Majk Džordan bili su u istom timu foto: BRIAN BAHR / AFP / Profimedia

Larsa i Makus su zagrljeni hodali plažom, a onda su se ljubili na ležaljkama. Inače, o njihovoj romansi se piše još od septembra, ali tek je sada postalo jasno da je njihova situacija ozbiljna i da se više ne skrivaju, a još fotografija pogledajte u galeriji.

1 / 12 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs