larsa pipen

ZBOG AFERE SA 22 GODINE MLAĐIM I OŽENJENIM KOŠARKAŠEM U CENTRU SKANDALA: Dok se on se razvodi, ona pozira u bikiniju!

Larsa Pipen je česta tema tabloida, a nakon ljubavne afere sa košarkašem koji se razvodi od supruge, sada je raspalila maštu muškarcima na instagrmau

Celebrities
16:03h Autor:
ZBOG AFERE SA 22 GODINE MLAĐIM I OŽENJENIM KOŠARKAŠEM U CENTRU SKANDALA: Dok se on se razvodi, ona pozira u bikiniju!
Foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda Larsa Pipen (46) poslednjih meseci našla se u centru skandala zbog ljubavne afere sa oženjenim i 22 godine mlađim košarkašom Malikom Bizlijem.

Monata Jao, prevarena supruga košarkaša saznala je za aferu svog muža iz medija, nakon čega je podnela zahtev za razvod braka.

Larsa Pipen
foto: Profimedia

Larsa Pipen vodi finansijski bolnu brakorazvodnu parnicu sa košarkaškom legendom Skotijom Pipenom sa kojim ima četvoro dece.

Nakon ove ljubavne afere, bivša prijateljica klana Kardašijan -Džener uživa punim plućima. Redovno deli na Instagramu fotografije u bikiniju kojima ističe svoje obline i golica maštu jačem polu.

Larsa je na društvenim mrežama pisala kako su se ona i Malik upoznali tek nakon što se on razdvojio od supruge.

Njena izjava je odmah digla prašinu, a Monata Jao joj je poručila da laže.

Larsa Pipen se nekoliko puta pojavila u šou Kardašijana, ali nakon tvrdnji da ju Kanje Vest maltretira preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Kloi Kardašijan i Kajli Džener, Kardašijanke su stavile tačku na prijateljstvo s njom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs