OVO SU NAJLEPŠA BRAĆA U SRBIJI ZA KOJIMA LUDE SVE ŽENE: Sinonim su za moć, a 1 je imao BURNU LJUBAVNU AFERU

Važe za najlepšu braću u Srbiji, te ne prestaju da intrigiraju javnost, a o njima postoje razne priče po beogradskim kuloarima. Ali, svi se u jednom slažu - reč je o vrednim momcima.

Lifestyle
09:37h Autor:
OVO SU NAJLEPŠA BRAĆA U SRBIJI ZA KOJIMA LUDE SVE ŽENE: Sinonim su za moć, a 1 je imao BURNU LJUBAVNU AFERU
Ko su najlepša braća u Srbiji?, Foto: Printscreen Instagram / petosevicn / petosevic

Braća Nemanja i Predrag Petošević, biznismeni iz Beograda, ne ostavljaju ravnodušnim lepši pol, gde god da se pojave. Obojica su uključena u porodični biznis, te su kroz godine izgradili pravu imperiju uz oca. Ne oskudevaju ni u čemu, te su luksuzna putovanja, skupe krpice i automobili deo njihove svakodnevice.

Slove za zgodne frajere i velike džentlmene, koji se trude da se svaka dama u njihovom društvu oseća posebno. Iako imaju ogromne svote novca na računima, reklo bi se da nisu bahati, već izuzretno posvećeni poslu koji neprestano unapređuju.

Naime, ovaj dvojac ima kompaniju na Novom Beogradu, a posebnu pažnju medija privlači Nemanja zbog zanimljivog ljubavnog života. Zaintrigirao je javnost otkako se saznalo za njegovu vezi sa Ivom Grgurić, rijaliti pobednicom, za koju mnogi komentarišu da više ne liči na sebe od brojnih estetskih korekcija. Iako je Iva sa njim planirala brak i porodicu, njihova romansa je od prvog dana bila i te kako turbulenta.

Nemanja Petošević
foto: Printscreen Instagram / Iva Grgurić

Osim toga, Iva je pre njena bila sa još jednim vrlo imućnim muškarcem iz Crne Gore - Milošem Mandićem. Spekulisalo se da je ovaj zavodnik raskinuo s njom, jer se zaljubio u influeserku Dunju Jovanić.

Ko su, zapravo, braća Petošević?

Nemanja i Predrag rade u prestonici u porodičnoj firmi. Ljudi iz njihovog okruženja ističu da je reč o veoma vrednim momcima, koji žele da napreduju u svakom smislu.

Kako naglašavaju, iako imaju mogućnost da uživaju u novcu koji očeva firma zarađuje, oni ipak svakog jutra ode na posao i budu tamo do uveče, rade barabar s radnicima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / petosevicn / petosevic

Njihov otac je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, a sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

I dok je Predrag povučeniji i čini se da uživa u dugogodišnjoj vezi, Nemanja je popularniji, te se oko njega često diže prašina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs