ŠUŠKA SE DA JE MUŽ PREVARIO KRALJICU MERI: Fotografije OTKRILE ISTINU, jer je NJEGOVA AFERA toliko vidljiva da bode oči

Nekada agent za nekretnine, danas posvećena kraljevskoj porodici Danske, princeza Meri odaje znakove hladnoće prema svom suprugu

Celebrities
08:54h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE MUŽ PREVARIO KRALJICU MERI: Fotografije OTKRILE ISTINU, jer je NJEGOVA AFERA toliko vidljiva da bode oči
Princeza Meri, Foto: da Marie Odgaard / AFP / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia

Priča o njoj predstavlja živu potvrdu da bajke o princezama mogu postati stvarnost. On - princ iz Danske, a ona - agent za nekretnine s Tasmanije. Njihova priča o vezi započela je u jednom pabu u septembru 2000. godine, a od tada se pročula širom sveta.

Od trenutka kada se udala za prestolonaslednika Frederika 2004. godine i postala princeza Danske, Marija Donaldson se posvetila iskorišćavanju svog položaja unutar danske kraljevske porodice kako bi podržala ciljeve koji su joj posebno važni. Ti ciljevi obuhvataju rodnu ravnopravnost i održivost.

Princeza Mari
foto: da Marie Odgaard / AFP / Profimedia

Pored svojih kraljevskih dužnosti, aktivno radi i unutar organizacije "The Mari Foundation", koju je osnovala uz sredstva dobijena kao poklon na svom venčanju s princom.

U dogledno vreme, njen muž će naslediti svoju majku i biti imenovan za kralja Danske i u tom trenutku Meri će postati kraljica supruga.

"Veoma sam svesna svoje uloge i odgovornosti. Ako mogu da inspirišem druge i ako drugi vide nešto u meni što ih može motivisati, onda je to veliki kompliment", izjavila je 2016. za prestižan modni časopi.

Princ Frederik, Princeza Meri
foto: Profimedia

Sastanak kraljevskog para s kraljem Felipom VI i kraljicom Letisijom usledio je nakon što su se pojavile fotografije naslednika danskog prestola i rijaliti zvezde Genoveve Kasanove u Madridu prošle nedelje, gde su prisustvovali izložbi dela Pabla Pikasa.

Spekulisalo se da je princ bacio oko na razvedenu Genovevu, bivšu snajku milijarderke vojvotkinje od Albe. Međutim, ona je izjavila da odbacuje bilo kakvu sugestiju da su njih dvoje u romantičnom odnosu, nazivajući to "zlonamernim" komentarima.

Kralj Danske
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Veruje se da je planirao da poseti izložbu Pikasa sa zajedničkim prijateljem kojeg deli sa Genovevom - međutim, u poslednjem trenutku, prijatelj nije mogao da ide i zamolio je Genovevu da ide umesto njega.

Nakon posete izložbi u Nacionalnom muzeju, par je šetao kroz park El Retiro, pre nego što su otišli u restoran "El Corral de la Morería" na večeru.

'Ovo je već u rukama mojih advokata, koji će se pobrinuti za potrebne korake da zaštitimo moje pravo na čast, istinu i privatnost.'

Genoveva Kasanova je rođena u Meksiku ali živi u Španiji, a tokom godina se takođe bavila glumom - imala je ulogu u filmu "Duhovi Goje" 2006. godine.

Genoveva Kasanova
foto: Leandro Wassaul / ContactoPhoto / Profimedia

Pojavila se u nekoliko rijaliti emisija u Španiji, najnoviju sezonu španske verzije kviza The Chase sa poznatim ličnostima.

Između 2005. i 2007. bila je udata za španskog autora Kajetana Martineza de Iruha, i par ima dvoje dece. On je jedan od pet sinova pokojne vojvotkinje od Albe.

Razveli su se 2008. godine, ali održavaju prijateljski odnos, i ona je rekla da svakodnevno komuniciraju.

Nakon razvoda, Genoveva je bila povezana sa meksičkim pevačem Luisom Migelom, iako par nikada nije potvrdio da su u vezi.

Njena najnovija romansa bila je 2022. godine sa Hozeom Manuelom Gajan Pachecom, poljoprivrednim preduzetnikom.

Stručnjak za govor tela otkriva da nešto nje u najboljem redu

Međutim, nije princ jedini koji odaje da se među njima nešto dešava. Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je da je princeza Marija celo veče stiskala vilicu, nervozno okretala prstenje i imala poprilično hladan izraz lica kada je stajala blizu svog supruga.

Džudi primetila je: "Ranije su princeza Marija i princ Frederik bili prirodno nezni i privrženi jedno drugom.

Princeza Danske
foto: Ida Marie Odgaard / AFP / Profimedia

"Za razliku od Vilijama i Kejt, Marija i Frederik su ranije pokazivali emocije na svakom koraku. Čak i njihova zvanična svadbena fotografija uključivala je njihova tela okrenuta jedno prema drugom, bliska, sa glavama takodje prislonjenim jedna uz drugu i njegove ruke obuhvataju njenu struk, delujući strastveno i intimno."

Ali u poređenju sa današnjim pojavljivanjem, Marija "deluje odsutna na nekim fotografijama", rekla je stručnjak za govor tela.

Džudi je takođe objasnila da Frederik deluje "nesigurno" i nemaju kontakt očima, što je pokazatelj bliskosti.

Princeza Danske
foto: Ida Marie Odgaard / AFP / Profimedia

"Njegov torzo je okrenut prema Mariji, ali njen je okrenut prema napred i izbegava kontakt očima. Njene prste su na prstenu ili se igraju sa njim sugerišući moguću anksioznost i čini se da postoji napetost u njenom vilici", nastavila je Judi.

U međuvremenu, raspravljajući o drugoj zajedničkoj fotografiji danskih i španskih kraljevskih porodica, stručnjak za govor tela je predložila: "Marija položajem tela pokazuje da bi pogledom ubila Frederika."

Njena su prekrštena stopala udaljena od njega, a brada je podignuta dajući pomalo ohol izgled, dok su joj ruke sklopljene oko kolena sugerišući nedostatak namere za dodirivanjem.

'U drugom stavu na istom događaju, ipak, par izgleda kao da stoji i razgovara licem u lice i čak se smeju zajedno. Deluje kao da Marija malo ili gotovo uopšte nema želju da opovrgne glasine bilo kakvim aktivnim javnim izražavanjem emocija.'

Kako su se upoznali princ Danske i princeza?

Budući kralj Danske i Marija prvi put su se sreli u Australiji tokom Olimpijskih igara u Sidneju 2000. godine.

Tadašnja Meri Donaldson, 28-godišnja izvršna direktorka iz Tasmanije, nije imala pojma da je zgodni evropski turista s kojim je razgovarala satima zapravo bio princ Frederik, budući kralj Danske.

Nakon susreta, 32-godišnji Fred - koji je bio u Australiji da podrži danski olimpijski tim u jedrenju - zamolio je Meri za broj telefona i započeo je romansu.

Princeza Meri, Princ Frederik, Danska
foto: Profimedia

Održavali su vezu na daljinu godinu dana. Frederik je često potovao i bio je odsutan pre nego što se Meri preselila u Dansku da studira danski jezik u u Kopenhagenu 2001. godine.

Početkom 2003. godine, majka Frederika, kraljica Margareta, javnoje iznela da je njen sin u vezi sa Meri, a par je te godine objavio da su se verili 8. oktobra.

Par ima četvoro dece, Kristijana, Izabelu, i blizance Žozefinu i Vinsenta.

Mediji u Danskoj i Australiji često izveštavaju o njihovom braku. Ipak, do ove situacije nije bilo spekulacija da njihov brak trpi bilo kakav pritisak.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs