VIDLJIVE POSLEDICE

IMALA JE 107 KG, PA SMRŠALA 57 KG I POTPUNO SE PROMENILA: Nakon skidanja velike težine na koži ostale STRAŠNE POSLEDICE

Voditeljka Šanel Hejs zbog trudnoća, a potom i lošeg psihičkog stanja za samo tri godine je od najmanjeg konfekcijskog broja došla do najvećeg!

Star look
23:37h Autor:
IMALA JE 107 KG, PA SMRŠALA 57 KG I POTPUNO SE PROMENILA: Nakon skidanja velike težine na koži ostale STRAŠNE POSLEDICE
Kako izgleda koža nakog skidanja velike kilaže?, Foto: COBRA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska rijaliti zvezda i voditeljka Šanel Hejs pokazala je svoje telo u bikiniju na plaži na prelepom španskom ostrvu Tenerife i to nakon neverovatne transformacije! Naime, nekada punašna dama koja je imala 107 kilograma otišla je na operaciju želuca i nakon toga izgubila više od 57 kilograma.

Šanel Hejs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, na najnovijim slikama sa letovanja vidi se da su nakon mukotrpnog mršavljenja ostali tragovi velikog viška kilograma - Šanel se suočava sa posledicama koje nikako ne može da sakrije - višak kože, posebno u predelu stomaka, koji bi trebalo da se ukloni operacijom. Osim toga, lekari su joj dijagnostikovali artritis u oba kuka, što je verovatno, takođe, posledica njene prekomerne težine u prošlosti.

Šanel Hejs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zbog čeka se ova poznata dama za samo tri godine ugojila skoro 60 kg?

Hejs se nekada se bavila modelingom, dok je imala figuru na kojoj su joj mnogi zavideli. Proslavila se u britanskom rijaltiju, a snimala je i razne reklame za donji veš i kupaće kostime.

Naime, nakon prve trudnoće, 2011. godine, voditeljka je dobila značajan broj kilograma, dok je nakon porođaja kilaža počela da raste. Da stvar bude još gora, usledili su emocionalni problemi, odnosno razvod, te je počela nekontrolisano da jede.

Šanel Hejs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kroz tri godine od konfekcijskog broja 34 došla je do 46, a ugojila se čak 40 kilograma.

"Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam bila depresivna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34", rekla je u jednom intervju.

1 / 5 Foto: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je kilaža postajala sve veća, shvatila je da mora nešto da uradi. Otišla je na liposukciju, izbacila je masnu hranu i redovno je trenirala. Potom je zatrudnela 2017. godine i tada su joj se svi kilogrami ponovo vratili, te se još više ugojila. Zato se odlučila na operaciju želuca, koja joj je pomogla da ponovo ima svoju vitku liniju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs