transformacija

SA 15 GODINA IMAO JE 320 KG I NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Nakon 6 meseci se prepolovio, a uradio je samo DVE STVARI

Tinejdžer Džejkob Miler imao je 320 kilograma, a uz poseban pristup problematici, uspeo je da ih skine.

Lepi & Zdravi
18:21h Autor:
SA 15 GODINA IMAO JE 320 KG I NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Nakon 6 meseci se prepolovio, a uradio je samo DVE STVARI
Kako je smršao tinejdžer koji je imao 320 kilograma, Foto: Printscreen Youtube/Cincinnati Children's

Džejkob Miler rođen je pre vremena, ali uprkos tome imao je veći broj kilograma nego što bi trebalo što je odmah ukazivalo na potencijalne probleme sa viškom kilograma.

Tokom odrastanja, Džejkob je na godišnjem nivou dpbijao po 45 kilograma, dok je do svoje 15. godine uspeo da dostigne visinu od 195 cm i težinu od neverovatnih 320 kilograma.

Doktori su još dok je bio beba ustanovili da ima problem sa horomnima budući da je njegova težina dok je imao jednu godinu, iznosila 23 kilograma.

Džejkob Miler
Džejkob Milerfoto: Printscreen Youtube/Cincinnati Children's

Vremenom, pojavili su se i drugi problemi koji su uticali na njegovu kilažu, a osim emotivnih problema, bolovao je i od dijabetesa, imao je zdravstvenih problema sa srcem i jetrom. Takođe se borio i sa celulitom i strijama, a sve to je uticalo i na njegovu psihu.

Kilogrami su Džejkobu znatno onemogućili normalan način života, a to je bio alarm da hitno nešto mora da preduzme. To je i učinio, potražio je stručnu pomoć lekara u dečijoj bolnici u Sinsinatiju kako bi što pre svoje zdravstveno stanje vratio u normalu.

Džejkob Miler
Džejkob Milerfoto: Printscreen Youtube/Cincinnati Children's

Nakon silnih pregleda, lekari su napravili plan mršavljenja uz određene vremenske rokove. Džejkob je odmah krenuo u borbu, te je sa rigoroznim režimom ishrane uspeo da izgubi 35 kilograma.

S obzirom na to da je Džejkob imao čak 320 kilograma, nije mogao sve da skine isključivo korekcijom ishrane, te je bio podvrgnut i operaciji. Kao i većina ljudi, a posebno poznatih ličnosti, imao je intervencinju hiruškog smanjenja želuca.

Ova operacija je dovela do rapidnog gubljenja kilograma i nakon samo 6 meseca videle su se velike promene u izgledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs