drastična transformacija

ZBOG DEBLJINE SU JE ZVALI HAGRID, TRPELA JE UŽASNE UVREDE: Sad niko ne može da veruje u kakvu se LEPOTICU transformisala

Liv Ralf je smršala 30 kilograma, promenila je i način odevanja i postala prelepa devojka, ali samopouzdanje i dalje nije uspela da povrati.

Lifestyle
14:34h Autor:
ZBOG DEBLJINE SU JE ZVALI HAGRID, TRPELA JE UŽASNE UVREDE: Sad niko ne može da veruje u kakvu se LEPOTICU transformisala
Neverovatna transformacija izgleda devojke od 25 godina, Foto: Printscreen TikTok / llivrallph

Liv Ralf (25) je odmalena trpela užasne uvredljive komentare na račun njenog fizičkog izgleda, posebno u tunejdžerskim danima, što se umnogome odrazilo na njeno samopouzdanje i psihočko stanje, te je postala opterećena svojom kilažom.

U srednjoj školi, Liv su zadirkivali popularni momci koji bi flertovali sa njom iz šale, a neki učenici bi je upoređivali sa Hagridom zbog guste, loknaste braon kose. Takođe, ismevali su njen stil oblačenja i govorili kako što pre mora da se reši tih brojnih kilograma viška.

Međutim, nakon velike borbe sa samom sobom, mlada devojka je odlučila da uzme stvar u svoje ruke! Rezultat ovog drsatičnog i hrabrog poteza, koji je je život promenio na bolje iz korena, je taj da sada Liv ima 30 kg manje! Uz neverovatnu transformaciju postala je skoro neprepoznatljiva - sada je zgodan plavuša sa savršenim stilom!

Svoj proces mršavljenja, kao i razna iskustva iz tog perioda, podelila je sa pratiocima na TikToku, a ispod videa su se nizale samo reči hvale i podrške. Snimak je za kratko vreme pogledalo nekoliko miliona ljudi, te je svojom objavom inspirisala i mnoge ljude koji se nalaze u slučnoj poziciji u kojoj je i ona bila.

Sa druge strane, Liv ističe da, otkako je smršala, muškarci joj mnogo češće pišu i prilaze, ali da joj to nije vratilo samopouzdanje koje je izgublia tokom srednjoškolski dana.

- Iako sam sada zadovoljna fizičkim izgledom, nikada neću zaboraviti kakav je osećaj biti ‘debeli ružni prijatelj - prznala je Liv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs