"istopila se"

OVAKO IZGLEDA KOŽA ŽENE KOJA JE SMRŠALA 60 KG: Voditeljka se istopila, a tragove mukotrpnog procesa ne može da SAKRIJE

Ako se se pitali kako izgleda koža žene koja je smršala 60 kilograma, voditeljka Šanel Hejs svojim primerom daje odgovor.

Star look
13:43h Autor:
OVAKO IZGLEDA KOŽA ŽENE KOJA JE SMRŠALA 60 KG: Voditeljka se istopila, a tragove mukotrpnog procesa ne može da SAKRIJE
Šanel Hejs, Foto: Zed Jameson / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia/SplashNews.com / Splash / Profimedia

Voditeljka Šanel Hejs nekada se bavila modelingom, dok je imala figuru na kojoj su joj mnogi zavideli. Proslavila se u britanskom rijaltiju, a snimala je i razne reklame za donji veš i kupaće kostime.

Međutim, njeno telo ubrzo je počelo da se menja. Voditeljka je i sama priznala da je počela nekontrolisano da jede, te da joj je hrana bila kao droga. Sve je počelo nakon trudnoće.

Šanel Hejs
Šanel Hejsfoto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / ProfimediaFARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, nakon prve trudnoće, 2011. godine, voditeljka je dobila značajan broj kilograma, dok je nakon porođaja kilaža počela da raste. Da stvar bude još gora, usledili su emocionalni problemi, odnosno razvod, te je počela nekontrolisano da jede.

Šanel Hejs nekada
Šanel Hejs nekadafoto: David Mepham / Pacific coast news / Profimedia

Kroz tri godine od konfekcijskog broja 34 došla je do 46, a ugojila se čak 40 kilograma.

"Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam bila depresivna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34", rekla je u jednom intervju.

Šanel Hejs
Šanel Hejsfoto: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, Šanel je shatila da mora nešto da učini povodom problema u kojem se našla, te se prvo podvrgla liposukciji. Počela je i da trenira, dok je iz ishrane izbacila masnu hranu.

Šanel Hejs
Šanel Hejsfoto: Zed Jameson / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Nakon preuzetih mera, počela je da uviđa rezultate, dok je postepeno gubila kilograme, sve do 2017. godine, kada je ponovo ostala u drugom stanju. Trudnoća joj je ponovo donela višak kilograma, a nakon porođaja bila je na dijeti poznatoj kao "dijeta za slavne".

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako ni dijeta nije bila dugotrajno rešenje, Šanel je rešila da ode na operaciju smanjenja želuca, što mnoge slavne ličnosti danas rade. Nakon toga, kroz dve godine, skinula je čak 57 kilograma.

Voditeljka sada ponono ide na plažu, a javnost je imala priluku da vidi kako njena koža izgleda nakon velikog procesa mršavljenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs