DŽENIFER KULIDŽ

ŽENA KOJA JE SPAVALA SA 200 MUŠKARACA OSVOJILA JE ZLATNI GLOBUS: Muža krije kao zmija noge, a o NJENOJ IZJAVI svi bruje

Ne može se poreći da je Dženifer Kulidž jedna od najsmešnijih žena u Holivudu, a mnoge intrigira njen ljubavni život.

Vip priča
16:41h Autor:
ŽENA KOJA JE SPAVALA SA 200 MUŠKARACA OSVOJILA JE ZLATNI GLOBUS: Muža krije kao zmija noge, a o NJENOJ IZJAVI svi bruje
Dženifer Kulidž, Foto: Profimedia

Od 90-ih nas je zasmejavala komičnim ulogama u filmovima kao što su Američka pita, Pravna plavuša i Zoolander. Sada je osvojila svet zabave svojom popularnom HBO serijom, Beli lotos, koja joj je prošle godine donela nagradu Emi.

Dženifer Kulidž sinoć je osvojila Zlatni globus za svoju ulogu Tanje Mekvoid za epizodnu ulogu u seriji "Beli Lotos", a njen govor je podigao publiku na noge.

"Bila sam u situaciji da moja karijera nikuda nije išla. Bilo je ljudi koji su mi davali male poslove. Kao mlada imala sam velike snove, mislila sam da ću biti kraljica Monaka. Imala sam velike ideje, ali kako život ide, starite i sve prođe...

Majk Vajt mi je dao nadu i novi početak, iako me je ubio na kraju sezone. Ti si promenio moj život na milion načina", rekla je Dženifer i dodala da nakon što je stekla popularnost hit serijom komšije ponovo razgovaraju sa njom, dok pre niko nije hteo da joj se javi, niti da je pozove na neku zabavu.

Međutim, iako smo naučili dosta o Tanjinom ljubavnom životu u seriji, želimo da znamo više o istoriji zabavljanja Dženifer Kulidž.

1. Status veze Dženifer Kulidž je nepoznat

Glumičin status veze nije potvrđen - i na osnovu njenih odgovora na prethodna pitanja vezana za mušlarce, ona namerava da ovaj deo svog života zadrži za sebe. Na primer, tokom jednog intervjua 2022. godine, pitali su je sa kim bi želela da snimi seks snimak. Njen odgovor je glasio: „Pa, bila sam veoma uzbuđena zbog nekoga – ne mogu da kažem njegovo ime – ali danas sam saznala da je mrtav”, rekla je.

Ranije je pričala o tome kako je film Američka pita uticao na njene navike u zabavljanju. Kada se pojavila u emisiji kod Endija Koena 2020. godine, rekla je: „Moram reći da mi je film pomogao na mnogo načina. Uvek postoji neko ko je gledao taj film u poslednje vreme, i onda dobijete potpuno novu grupu mladih momaka. Ja sam samac, tako da to zaista koristim u svoju korist.”

Dženifer Kulidž
foto: Profimedia

2. Dženifer je bila u vezi sa Krisom Ketanom

Katan je to i potvrdio u svojim memoarima iz 2019. godine "Baby Don't Hurt Me", da se do ušiju zaljubio u Kulidž, njegovu koleginicu iz filma "Noć u Roksberiju", tokom kasnih 90-ih. Napisao je:

„Dženifer Kulidž je bila visoka, neuredna, seksi, čvrsta, šarmantno gruba bomba iz Bostona. Iako u to vreme nikada nisu potvrdili vezu, glasine o zabavljanju počele su da kruže 2001. godine, kada su se više puta slikali zajedno. Međutim, Katan je rekoa da je njihova veza na kraju propala nakon je nastupio jedan težak period.

3. Pričalo se da je izlazila sa Banksom Meklintokom

Kada je Kulidž 2004. dala intervju za Njujork tajms, reporterka Aleksandra Džejkobs napisala je: „Njen dečko i pisac, Benks MeKlintok.Njih dvoje su osnovali produkcijsku kompaniju ali zašto se ta veza završila i zbog čega nije pozanato javnosti.

4. Takođe je bila romantično povezana sa Tomom Mahonijem

Iako nema naznaka o tome na njenim sadržajima na društvenim mrežama, pričalo se da se Kulidž udala za čoveka po imenu Tom Mahoni. U medijima je čak procurilo da su tajno dobili dvoje dece - ali opet, pošto ništa od ovoga nije potvrđeno, pretpostavlja se da su to samo bile glasine.

Dženifer Kulidž je ćerka Grečen i Pola Konstanta Kulidža, proizvođača plastike. Iako rođena u Bostonu, odrasla je u obližnjem Norvelu. Ima brata Endrua i sestre Elizabet i Suzanu. Svirala je klarinet i kao dete išla u orkestarski letnji kamp. Pohađala je srednju školu Norvel, Kembridž pa nastavila studije na Emerson koledžu u Bostonu i na Američkoj akademiji dramskih umetnosti u Njujorku.

Dok je živrela u Njujorku, radila je kao konobarica u restoranu zajedno sa budućom dobitnicom Oskara Sandrom Bulok.

Tokom koledža, želela je da postane dramska glumica poput Meril Strip, ali se umesto toga usredsredila na komedije.

Poznata je po dobrotvornom radu i pomoći u borbi protiv side, kao i zalaganju za prava životinja. Takođe je poznata po podršci LGBT+ zajednici, pa se smatra gej ikonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs