OČEVA KOPIJA

GIGA MORAVAC JE BIO VELIKI ŠMEKER, A NJEGOV SIN JE JOŠ VEĆI: Ocu je uvek slao slike u odelu, a dame kažu da je PREZGODAN

Sin Gige Moravca, po mišljenju mnogih korisnika društvenih mreža umnogome podsećana čuvenog glumca, a majsličniji su po osmehu i manirima.

Celebrities
16:42h Autor:
GIGA MORAVAC JE BIO VELIKI ŠMEKER, A NJEGOV SIN JE JOŠ VEĆI: Ocu je uvek slao slike u odelu, a dame kažu da je PREZGODAN
Kako izgleda sin Gige Moravca?, Foto: Printscreen Youtube / Ljigav Paškanat

Legendarnog glumca Marka Nikolića nema ko ne pamti po maestralnoj ulozi Gige Moravca iz kulte serije "Bolji život". Replike njegovo lika se i danas prepričavaju, a dobro je poznato da je bio veliki džentlmen koji nije mogao da odoli lepšem polu, te se i tri puta ženio.

Iz svakog braka je dobio dete, ali je medijim najpoznatija ćerka Mina, koja je krenula tatinim stopama. Pre Mine, Marko je dobio ćerku Senku, a zatim i sina Nikolu.

‒ Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece ‒ govorio je svojevremeno.

Marko je otkrio u jednom intervjuju da se Nikola bavi nekretninama u inostranstvu, kao i da od njega ima unuku Belindu.

‒ Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću - rekao je Giga Moravac jednom prilikom o svojim potomcima.

Iako smo Minu imali prilike da gledamo u domaćim serijama, kao i u Survajveru, svako ko vidi Nikolinu sliku kaže da je kopija svoj slavnog oca. Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs