žrtva

SLAVNOG PEVAČA SILOVALI SA 6 GODINA, I DANAS IMA TRAUME:"Još mogu da osetim tvoj UKUS, mrzim te zbog toga, bio sam DETE"

Slavni pevač Markus Mamford otkrio je da je silovan kad je imao samo 6 godina i šokirao javnost priznanjem.

Vip priča
08:17h Autor:
SLAVNOG PEVAČA SILOVALI SA 6 GODINA, I DANAS IMA TRAUME:"Još mogu da osetim tvoj UKUS, mrzim te zbog toga, bio sam DETE"
Slavnog pevača Markusa Mamforda silovali su sa 6 godina, Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnoge slavne ličnosti prošle su kroz niz neprijatnih životnih situacija, uprkos tome što vlada uverenje da su rođeni pod srećnom zvezdom, te da imaju život iz snova.

Neki su doživeli najstrašniji oblik torture - bili su zlostavljani na razne načine, a najčešće su to bili oblici fizičkog i se*sualnog. Mnoge zvezde su otvoreno govorile na ovu temu, te iznele najpotresnije ispovesti koje lede krv u žilama. Među poznatim ličnostima koje su o zlostavljanju otvoreno govorile, našao se i frontmen benda "Mumford & Sons", Markus Mamford.

Niame, on je u intervjuu za GQ magazin otkrio najbolnije trenutke kroz koje je prošao kada je imao samo 6 godina, a o kojima je decenijama ćutao. Pevač je bio iskren, te je priznao da je kao dete bio silovan.

Nakon bolne ispovesti javnost je ostala šokirana, a digla se ogromna prašina s obzirom da je pevač deo benda koji peva hrišćansku muziku. Međutim, pevač je odmah istakao da to nije uradila ni keva ni članovi crkve. Njegova porodica inače je deo hrišćanskih neoharizmatsih evanđelista.

Osim javnosti koju je pevačeva ispovest pogodila, njegova majka takođe je bila zatečena i pogođena sinovljevom sudbinom, koju je opevao stihovima pesme.

1 / 7 Foto: Profimedia/editorial images

"Kao i većina ljudi, sve više učim što sam stariji. Sada mogu da kažem - bio sam se*sualno zlostavljan kao dete. Moj zlostavljač nema veze sa mojom porodicom i crkvom kako bi neki pomislili. Ćutao sam 30 godina. Ne mogu upotpunosti da razumem kako nisam postao neko ko maltretira druge, ali imao sam svojih uspešnih momenata u zavaravanju ljudi" , rekao je muzičar koji je u braku sa glumicom Keli Maligen i koja ga je i naterala da potraži profesionalnu pomoć kada je, kako je sam istakao, "dotakao dno".

Pevač je prošao kroz pravipakao, a put opravka bio je veoma težak. Tome svedoči i činjenica da je svaki put nakon sesije sa terapeutom povraćao. U najnovijoj pesmi "Cannibal" pojavljuje se stih: "Još uvek mogu da osetim tvoj ukus i mrzim te zbog toga. Bio sam dete, a znaš šta je učinjeno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs