DŽUD LOU

NAJPOŽELJNIJI BRITANAC PRAVIO DECU GDE JE STIGAO, PA MIR NAŠAO SA NJOM: "Ona je moja i ničija više"

Džad Lou i njegova supruga Filipa Koan žive prilično povučenim životom. Zvezda filmova"Ljubav i praznici", "Alfi", "Šerlok Holms" i serije "Mladi papa i psiholog su se navodno upoznali preko zajedničkih prijatelja i prvi put su povezani 2015. godine.

Vip priča
Autor:
NAJPOŽELJNIJI BRITANAC PRAVIO DECU GDE JE STIGAO, PA MIR NAŠAO SA NJOM: "Ona je moja i ničija više"
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Četiri godine kasnije, par je šokirao javnost kada su otkrili da su se venčali na skromnoj ceremoniji u Londonu. Takođe su dobili svoje prvo zajedničko dete 2020. godine. Lou više voli da čuva od javnosti svoj odnos sa suprugom i retko iznosi detalje o njihovom zajedničkom životu — toliko je naučio o tome u prethodnim vezama, da čak nisu objavili ni ime ni pol svog deteta. Koan je iskusan psiholog i sa velikom strašću da pomaže organizacijama da daju prioritet u angažovanju zaposlenih. Čak ima i sopstveni biznis. Evo šta sve treba da znate o Filipi Koan, psihologu i aktivistkinji za održivost udatoj za jednog od najpoželjnijeg glumca - Džuda Loa.

Džud Lou
foto: Profimedia

Ona je poslovni psiholog

Rođena u Velikoj Britaniji, Koan je trenutno psiholog. Diplomirala je na Univerzitetu u Birmingemu u Engleskoj pre nego što je magistrirala na univerzitetu u Londonu. 2015. godine je doktorirala na Univerzitetu u Lidsu i nagrađena je sa nekoliko nagrada za svoja istraživanje, uključujući postdiplomskog istraživača godine pa je zato dobila mesto u počasnoj listi univerziteta. Takođe je osvojila prvu nagradu na takmičenju 2014. koje je organizovalo Britansko psihološko društvo za svoje istraživanje ponašanja zaposlenih i održivosti životne sredine. Nagrada je dodeljena „istraživačkom projektu za koji se smatra da je dao najvredniji doprinos oblasti psihologije rada“, prema školskom alumni magazinu Netvork.

Džud Lou
foto: Profimedia

Ona poseduje sopstvenu kompaniju

Koan je osnivač "Stride-a", poslovne konsultantske kuće koja koristi stručnost u psihologiji i održivosti da savetuje kako da „uštedi energiju, ugljenik i novac organizacije kroz angažovanje zaposlenih i promenu ponašanja“. U videu za "Stride", Koan je podelila da je stvorila kompaniju zato što je „ljudska strana upravljanja energijom obično zanemarena“ i organizacije mogu da poboljšaju održivost promenom ponašanja zaposlenih.

Počela je da izlazi sa Louom 2015. godine

Par je prvi put viđen u proleće 2015. kada su zajedno uslikani na Festivalu sena, godišnjem događaju književnosti, nauke i kulture u Velsu. Kako prenosi Dejli mejl, upoznali su ih zajednički prijatelji.

Udala se za njena u aprilu 2019. godine

Koan i Lou priredili su venčanje iznenađenja 30. aprila 2019. Njih dvoje su se venčali u gradskoj kući Old Merilebon u Londonu, pri čemu je Koan nosila kratku gotovo belu haljinu sa volanima, a Lou je obukao mornarsko odelo i sako od somota. Pre Koana, zvezda filma "Ljubav i praznici je ranije bio oženjen glumicom Sejdi Frost, sa kojom deli troje dece. Takođe je bio veren sa prelepom glumicom Sijenom Miler od 2004. do 2006. godine, vezom koja se raspala tako što je ona otkrila da ju je varao sa dadiljom svoje dece.

Imaju jedno zajedničko dete

Džud Lou
foto: Profimedia

Sledeće godine, par je dočekao svoju prvu zajedničku bebu, iako nisu otkrili pol ni ime svog deteta. „Zaista je divno“, rekao je Lou u septembru 2020. „Osećamo se blagosloveno što smo bili u vremenu u kojem smo fokusirani na dom, kao porodica, ša smo mogli samo da se gnezdimo i uživamo u društvu jedni drugih i u svakom danu koji je dolazio“.

To je šesto Džudovo dete, koje se pridružilo njegovoj deci Rafertiju, Iris, Rudiju, Sofiji i Adi iz prethodnih veza.

Ona i Lou su veoma povučeni

Dok se Koan povremeno viđa na događajima sa Džudom, ona i njen muž radije drže svoju vezu u tajnosti. Privatnost je od suštinskog značaja za par - a 2017. Lou je rekao da je njihova veza napredovala baš zbog toga.

"Ona je moja i ničija više. Ja sam veoma, veoma srećan ćovek", rekao je u jednom intervjuu.

"Veliki deo toga je činjenica da je ona veoma povučena osoba. A naša veza je veoma privatna stvar, i mislim da je deo činjenice da tako dobro funkcioniše upravo zbog toga."

Ona i Lou se samo zabavljaju na sportskim događajima

Džud Lou
foto: Profimedia

Par je primećen kako uživa u mnogim sportskim događajima tokom svoje veze. Ubrzo nakon venčanja, Koan i Lo su viđeni kako gledaju tenis na Vimbldonu. Njih dvojica su takođe fotografisani pored terena na košarkaškim utakmicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs