obelodanio

SVI SU MISLILI DA JE MORAO DA BUDE GEJ ZBOG ULOGE, A ONDA JE POKAZAO PRAVO LICE: Mladi glumac šokirao javnost priznanjem

Zvezda najpopularnije serije Noah Šnep iznenadio je javnost nakon što je priznao da je gej.

Šuška se
15:34h Autor:
SVI SU MISLILI DA JE MORAO DA BUDE GEJ ZBOG ULOGE, A ONDA JE POKAZAO PRAVO LICE: Mladi glumac šokirao javnost priznanjem
Zvezda najpopularnije serije priznala da je gej, Foto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia

Mladi glumac, Noah Šnep proslavio se popularnom serijom 'Stanger Things', a sada je napravio pravu pometnju nkon što je na svom TikTok profilu objavio da je homoseksualac.

Glumac je istakap da je svpje se*sualno opredeljenje otvoreno saopštio prijateljimai roditeljima, koji su mu pružili podršku.

"Kada sam napokon rekao mojim prijateljima i porodici da sam gej nakon što sam bio prestravljen i u ormaru prošlih 18 godina, oni su svi rekli: 'Znamo'", napisao je u videu u čijem je opisu dodao: "Izgleda da sam sličniji Vilu, nego što sam mislio."

Inače, Vil je lik kojeg glumac tumači u čuvenoj seriji, a koji je takođe gej. On je jednom prilikom za medije otkrio da je zapravo ta uloga bila presudna u njegovom slučaju, a sudeći po njegovom priznanju, čini se da mu je pomenuta uloga u seriji baš legla.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

"Mislim da je prilično očigledno u poslednjoj sezoni da Vil ima osećanja prema Majku. Autori serije su to polako nagoveštavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni su počeli razvijati tu priču", objasnio je Noah i dodao:

"U četvrtoj sezoni sam glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja te koji se muči s mišlju hoće li biti prihvaćen. Vil se uvek osećao kao da ne pripada", zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs