ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA PRIČA SE DA JE SLAVNI GLUMAC GEJ: Niko kao on nije znao da tako maestralno SEBI UNIŠTI ŽIVOT

Miki Rurk je jedan dobar glumac sa nizom loših izbora. Za njega se kaže da ima veliki talenat da sam sebi uništi život

Vip priča
Autor:
ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA PRIČA SE DA JE SLAVNI GLUMAC GEJ: Niko kao on nije znao da tako maestralno SEBI UNIŠTI ŽIVOT
Miki Rurk sa prijateljem, Foto: Profimedia

Nekad je važio za najatraktivnijeg neženju na svetu, a sada zbog novih fotografija koje su preplavile mreže mnogi smatraju da je Miki Rurk gej. Naime, paparaci su ga fotografisali kako se šeta i za ruku drži mlađeg muškarca. Iako glumac, a i njegovi menadžeri jasno tvrde da Rurk nije gej, paparaci su i ranije tokom godine Mikija uhvatili na ručku sa istim nepoznatim mladićem.

Miki Rurk
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, nekad veliki zavodnik Miki Rurk je 16. septembra ove godine napunio 70 godina. Surova i nepravedna je publika koja je na društvenim mrežama komentarisala činjenicu da je Miki Rurk umro mlad bio bi poštovan kao i legendarni Džejms Din.

Ali, istina je da je Miki Rurk neverovatan glumac koji je imao niz loših poslovnih poteza.

Da li verujete da je on odbio uloge u filmovima Top gun”, “48 sati” i “Pretparačke priče”?

Miki Rurk
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas vam donosimo najveće skandale koji se povezuju sa ovim nekad atraktivnim muškarcem:

  • Zato što je očuh tukao njega i njegovu majku skoro svakodnevno, Miki je počeo da trenira boks. Sa 12 godina je osvojio svoju prvu titulu i nastavio je da se bori pod imenom Fil Rurk. Bio je izuzetno uspešan bokser koji je protivnike nokautirao bezbroj puta. Pretrpeo je samo 3 poraza u ringu, ali i bezbroj potresa mozga, zbog čega je morao da odustane od borbi.
Miki Rurk
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Nije mogao da se pomiri da stari, pa je uradio bezbroj plastičnih operacija koje su njegovo lice učinile neprepoznatljivim. Mnogi bi rekli da se glumac uništio, ali on nikad javno nije priznao da se pokajao zbog plastične hirurgije kojoj se uvek vraćao nakon svakog meča.

"Uglavnom sam od njih tražio da mi lice vrate na mesto. Međutim, priznajem da sam odabrao pogrešnog hirurga i navukao se."

Miki Rurk
foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
  • Godinama se mučio sa zavisnoću od teških droga, ali i sa depresijom. Kaže da mu je njegov pas pomogao da se izvuče, te je zbog toga postao veliki zaštitnik ovih životnjia. Jednom prilikom je pravo bogatstvo dao da se napravi azil za pse u Rumuniji.
    Miki Rurk
    foto: Profimedia

  • Pored sebe je uvek imao najzgodnije žene, a ženio se dva puta. S prvom suprugom ostao je u dobrim odnosima, dok ga je druga optužila za zlostavljanje. Posle drugog propalog braka nije se više ženio. Već godinama može samo da se vidi u društvu mlađih muškaraca.
    Miki Rurk
    foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs