ljubav iz snova

NAJZGODNIJI GLUMAC UŽIVA SA ZANOSNIM DEČKOM: Šuškalo se da je ZAVEO i zgodnog SRBINA, a sada se skrasio kraj ONOG PRAVOG

Najzgodniji glumac na svetu, Luk Evans uživa sa dečkom od kojeg se ne odvaja, dok se čini da se konačno skrasio.

Celebrities
19:04h Autor:
NAJZGODNIJI GLUMAC UŽIVA SA ZANOSNIM DEČKOM: Šuškalo se da je ZAVEO i zgodnog SRBINA, a sada se skrasio kraj ONOG PRAVOG
Najzgodniji glumac na svetu uživa sa dečkom, Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim po mnogobrojnim filmskim ostvarenjima, glumac Luke Evans poznat je i po svojim turbulentnim gej vezama. Jedan od najzgodnijih glumaca konačno se skrasio kraj svog dečka Frana Tomasa.

Ljubavni par je nedavno debitovao na crvenom tepihu kao par na LuisaViaRoma zimskoj svečanosti za UNICEF u St. Bartsu, a takođe su izazvali i veliku pažnju nakon što su snimljeni na jednoj plaži u Majamiju.

Luke Evans sa dečkom
Luke Evans sa dečkomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njih dvojica mamili su poglede na plaži svojim isklesanim mišićima i zgodnim telima dok su puni samopouzdanja šetali plažom i razmenjivali nežnosti, ne obraćajući pažnju na paparace.

Nakon burnog raskida sa emotivnim partnerom Rafaelom Olarom, Luke je ubrzo započeo novu romansu. Naime, glumac je uplovio u vezu sa Franom Tomasom, a par je prvi put zajedno u javnosti uhvaćen od strane paparaca u februaru pre dve godine na plaži u Sidneju.

Takođe, glumac je uvek otvoreno isticao da je homoseksualac, a našoj javnosti posebno je postao poznat nakon šuškanja da je imao aferu sa jednim zgodnim Srbinom, sa kojim je uhvaćen na Mikonosu. O ovoj vezi, Luke nikada nije govorio u javnosti.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Svi me poznaju kao gej čoveka i tokom života u Londonu to nikada nisam pokušavao da sakrijem", rekao je u intervjuu za časopis The Advocate 2002. godine.

Luke Evans sa dečkom
Luke Evans sa dečkomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Međutim, 2010. godine mediji su izveštavali o njegovoj devojci, stručnjakinji za marketing Holi Gudčajld, koja je svojevremeno progovorila o njihovoj vezi.

"Luk je divan. Stari smo prijatelji i jednostavno se desilo. Nismo vereni, ali zaista uživamo zajedno",rekla je Holi na premijeri Evansovog filma "Tamara Drewe".

Nakon niza propalih veza, čini se da se glumac konačno skrasio i da je našao onog pravog, koji ga ispunjava na svim poljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs