pogledajte

NAJZGODNIJI GLUMAC NE MOŽE DA OBUZDA STRASTI SA NOVIM DEČKOM: Izgleda da je konačno našao "onog pravog"

Poznati glumac Luke Evans razmenjivao je nežnosti na plaži sa novim dečkom Franom Tomasom. Par se nije razdvajao, a izgledaju vrlo zaljubljeno.

Celebrities
Autor:
NAJZGODNIJI GLUMAC NE MOŽE DA OBUZDA STRASTI SA NOVIM DEČKOM: Izgleda da je konačno našao "onog pravog"
Foto: Profimedia

Glumac Luke Evans poznat nam je po ulogama u filmovima "Lepotica i zver", "Gavran" i "Drakula: Neispričano". Pored filmskih ostvarenja, glumac je javnosti poznat i po svoji trubulentnim gej vezama.

Nakon nedavnog raskida sa emotivnim partnerom Rafaelom Olarom, Luke je ubrzo započeo novu romansu. Naime, glumac je uplovio u vezu sa Franom Tomasom.

Luke Evans
foto: Profimedia

Nedavno su paparaci zabeležili emotivne trenutke ovog zaljubljenog para.

Naime, glumac letnje dane sa svojim dečkom provodi na Ibici. Dok su se kupali u moru, nisu mogli da seb suzdrže, te su u par navrata razmenjivali nežnosti.

Luke je nosio upečatljivi kupaći u ljubičastoj boji, dok se njegov dečko odlučio za isti kupaći, samo u crvenoj boji.

Luke Evans
foto: Profimedia

Luke je tom prilikom pokazao svoje isklesano telo, te još jednom dokazao zbog čega važi za jednog od najzgodnijih frajera.

Ni njegov dečko Fran takođe ne zaostaje, pokazao je svoje zanosno telo i preplanuli ten.

Sudeći prema fotografijama može se zaključiti kako njih dvojica zaista uživaju u zajedničkim trenucima, te se čini da je Luke konačno našao onog pravog.

Luke Evans
foto: Profimedia

Inače, par se upoznao još pre godinu dana, dok je Luke imao angažmane u Australiji. Njih dvojica vešto su skrivali svoj odnos, ali nedavno su odlučili da obelodane svoju ljubav.

Takođe, glumac je uvek otvoreno isticao da je homoseksualac, a našoj javnosti posebno je postao poznat nakon šuškanja da je imao aferu sa jednim zgodnim Srbinom, sa kojim je uhvaćen na Mikonosu. O ovoj vezi Luke nikada nije govorio u javnosti.

Luke Evans
foto: Profimedia

Uprkos brojnim ljubavnim aferama koje su ga pratile, čini se da je Luke našao svoju mirnu luku kraj zgodnog Frana.

"Njihova veza je toliko jaka, u tajnosti su putovali svetom. Isto razmišljaju, obojica imaju smisla za humor i jedan drugog podržavaju'', rekao je izvor blizak Lukeu za The Sun.

Više fotografija ovog zaljubljenog para možete pogledati u galeriji:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs