SLIKE OBIŠLE SVET!

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Dok Beker "trune" u zatvoru, njegova bivša se slika GOLA NA JAHTI pred dečkom uz šampanjac

Bivša žena Borisa Bekera ne mari sa javnost, pokazala grudi na izvolte!

Vip priča
22:14h Autor:
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Dok Beker "trune" u zatvoru, njegova bivša se slika GOLA NA JAHTI pred dečkom uz šampanjac
Foto: Profimedia

Teniski stručnjak Boris Beker, bivši trener našeg legendarng Novaka Đokovića, služi zatvorsku kaznu od dve i po godine, zbog pronevere novca i utaje poreza. I dok se on nalazi u ćeliji, njegova, još uvek zakonita supruga, Lili Beker baškari se na jahti.

Lili trenutno uživa na Ibici, te vreme na brodu koristi maksimalno. Paparaci su je uhvatili dok se ljubila sa svojim dečkom i nazdravljala uz šampanjac sa osmehom na licu.

Lili Beker
foto: Profimedia

Na sebi je imala jednodelni jednodelni zlatni kupaći kostim, ali ga je u jednom trenutku svukla ispod grudi koje su sevnule. A mnoge je začudio potez ove dame, jer je i njen sin bio u tom trenutku na jahti.

Iako se ne može poreći da je i dalje veoma zgodna, mnogi su joj zamerili ovu vrstu slobode, pa su njene fotografije obišle svet. A svi se pitaju kako na ovo reaguje proslavljeni teniser.

Lili Beker
foto: Profimedia

Boris i Lili su se rastali 2018. godine, ali papire za razvod još uvek nisu potpisali. Međutim, bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima, a Lili je svog nekadašnjeg partnera javno podržala posle presude.

- Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štitit - poručila je Lili.

Boris Beker, Lili Beker
foto: EPA / Sebastien Nogier

Ona je istakla da je sa Borisom sadašnjom devojkom političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteirou dobrim odnosima, iako su njih dve do skoro bile na ratnoj nozi.

Kako je Boris Beker izgledao u mladosti pogledajte u galeriji ispod:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs