neverovatno!

VODITELJKA "NAJSLABIJE KARIKE" UTERIVALA JE STRAH U KOSTI SVIMA: Danas je niko ne prepoznaje, TOTALNO SE PROMENILA

Bila je strah i trepet za takmičare.

Vip priča
19:25h Autor:
VODITELJKA "NAJSLABIJE KARIKE" UTERIVALA JE STRAH U KOSTI SVIMA: Danas je niko ne prepoznaje, TOTALNO SE PROMENILA
Foto: Printscreen Youtube / BK Kvizovi

Nekadašnja voditeljka britkog jezika Sandra Lalatović, danas Čerin, ostala je upamćena kao domaćin čuvenog kviza "Najslabija karika" tokom 2000-tih, koji je svojim stavom neretko uterivao strah u kosti takmičarima, ali i gledaocima.

- Počela je sa ‘Najslabijom karikom’ početkom dve’iljaditih, gde su je se mnogi takmičari, a bogami i gledaoci bojali kao Jehovini svedoci tuđe krvi, jer je uvek bila obučena u crno i pokušavala da destabilizuje i dekoncentriše takmičare, što je neretko i uspevala, pa su posle njenog drila, oni mentalno labilniji ispadali iz igre brže nego pejsmejkeri iz dugoprugaške trke - ovim rečima počinje Sandrin opis na Vukajliji.

Sandra Lalatović
foto: Printscreen Youtube / BK Kvizovi

Mnogi nisu znali da je to bila, zapravo, njena uloga.

- Retko ko je bio upućen u koncepciju samog kviza i znao da ona zapravo ima zadatak da to radi i da je u tome njena poenta - stoji u opisu.

Potom se oprobala i kao voditeljka emisjie o poznatima "Paparaco lov", tu se nije mnogo zadržala, jer je želela da se poseti privatnom životu. Sandra se udala za menadžera Ivana Čerina 2011. godine, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Svojevremeno se osvrnula na vođenje kviza "Najslabija karika", ističući da privatno uopšte nije tako ozbiljna i stroga.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja ‘Karike’. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo ‘vežbati’. Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku - rekla je Sandra.

I dodala da joj je bilo veoma interesantno da gleda reakcije učesnika.

- Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu – Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom” - zaključila je "čelična lejdi".

Sandra Čerin i dalje je ostala u svetu medija, ali iz kamera. Trenutno radi za jedan domaći portal. Mada, nikad se ne zna, možda ćemo je uskoro ponovo gledati na malim ekranim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs