ljudska barbika

ZUMIRANE SLIKE LJUDSKE BARBIKE SU NEŠTO NAJJEZIVIJE ŠTO ĆETE VIDETI: Imala je 100 operacija, a kroz nos ne može da diše

Džesika Alves je imala preko 100 hiruških zahvata.

Lifestyle
Autor:
ZUMIRANE SLIKE LJUDSKE BARBIKE SU NEŠTO NAJJEZIVIJE ŠTO ĆETE VIDETI: Imala je 100 operacija, a kroz nos ne može da diše
Uradila je 100 operacija da postala kao Barbika, Foto: Profimedia/editorial images

U eri kada je fotografija sve, pojavljuju se likovi koji postaju viralni zbog svog ekstravagantnog izgleda.

To je slučaj Džesike Alves, poznatija kao "Ljudska Barbika", trans žena koja je postala poznata po bezbrojnim operacijama. Više od 100 puta je otišla pod nož i svojim veštačkim izgledom se uporedila sa najpopularnijom lutkom.

Džesika Alves
foto: Profimedia/editorial images

Kao svaka medijska ličnost, ljudska Barbika je veoma aktivna na svojim društvenim mrežama. Sa više od šest miliona pratilaca, ne interesuju je loše kritike, a sa svojim obožavaocima deli svoj luksuzni život u kom uživa.

Alves je svesna najnovijih modnih trendova i to pokazuje. Obožava sve što sija, tako da na njoj mora da postoji neki detalj koji će svetlucati. Tako je i uslikana u Londonu sa poluprovidnim topom ukrašenim srebrnim kristalima.

Nepotrebno je reći da na njoj sve odevne kombinacije dobro stoje, a uz to je uvek našminkana, sa dugim trepavicama, konturisanim licem i usnama koje su boje kože. Plava duga kosa je uvek sređena. Svaki detalj na njoj mora biti na mestu.

Džesika Alves
foto: Profimedia/editorial images

Njene višestruke operacije su uvek glavna tema, zato se Džesika oglasila i rekla "Hiruške intervencije uvek su imale za cilj da pomognu mojoj tranziciji i da ih nisam radila iz dosade. Mislim da me neki ljudi gledaju kao osobu koja je zavisna od operacija, ali nisam".

1 / 6 Foto: Profimedia

U njenim planovima nije bilo da prođe kroz te silne operacije, "nije cilj bio da postanem Barbika. Ne planiram da se operišem da bih izgledala mlađe, imam 39 godina", kaže Alves

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs