NAJLEPŠI GLUMAC SUPRUGU JE PREVARIO SA SKORO 100 ŽENA: Optužba za SILOVANJE MALOLETNICE umalo mu je uništila karijeru

Jedan od najlepših glumaca, Vilijam Levi označen je kao veliki preljubnik, a svoju bivpu suprugu prevario je sa preko 80 žena.

Vip priča
Autor:
NAJLEPŠI GLUMAC SUPRUGU JE PREVARIO SA SKORO 100 ŽENA: Optužba za SILOVANJE MALOLETNICE umalo mu je uništila karijeru
Vlijam Levi varao je suprugu sa mnogim ženama, Foto: Profimedia/ editorial images

Slavni glumac, zvezda sapunica Vilijam Levi i Elizabet Gutijerez dugo su važili za jedan od najlepših parova. Posle skoro 20 godina ljubavi, par je početkom 2022. rešio da na svoj brak stavi tačku. To je potvrdio i kubanski Bred Pit, a mnogi su se pitali šta je Elizabet toliko godina radila s njim, s obzirom na to da ju je prevario skoro 100 puta.

Vilijam Levi nikada nije krio da je bio neveran svojoj supruzi, i to sa, kako su strani mediji pisali preko 80 žena, a glasine o njihovom razvodu kruže od kada su se venčali.

Elizabet je uvek opraštala Vilijamu neverstva, a zajedno imaju sina Kristofera i ćerku Kajli.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili nakon što smo dobro razmislili, našem odnosu dođe kraj. Ali i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji svojoj deci. To se nikada neće promeniti, napisao je Levi na Instagramu i dodao da je spreman za novo životno poglavlje, međutim post je ubrzo obrisao.

Žaklin Brakamontes i Vilijam Levi, Vilijam Levi
foto: Profimedia

Glumačke zvezde upoznale su se pre 19 godina, a njhova ljubavna priča je uspela uprkos velikom medijskom pritisku. Sve do januara.

Kako je počela ljubav?

Vilijam Levi je u SAD došao iz rodne Kube kao tinejdžer i želeo je postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina je imala drugi plan. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je postao deo mreže Telemundo kada se pojavio u jednom šou 2003. godine.

Tada je upoznao Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelariji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima. Romansa koja je nastala tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali. Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mesto i potražio Elizabet. Par se ubrzo preselio u Majami, a u njihov dom stiglo je i prvo dete. 2006. rođen je Kristofer Aleksandar, a sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak.

Iste godine glumac kubanskog porekla dobio je ulogu jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu. S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u popularnoj sapunici na mreži Telemundo. To je bio i period kada su počele da kruže glasine o raskidu para.

Sve su glasnija bila šuškanja o Vilijamovim prevarama i aferama s koleginicama s kojima je glumio u španskim sapunicama. Raskinuli su na kratko, ali ubrzo su se pomirili, ali uprkos tome njihova veza je bila na klimavim nogama.

Varao je sa preko 80 žena

Javnost je bila u šoku kada se saznalo da je Vilijam suprugu prevario sa više od 80 žena. Kako su pisali strani mediji, bio je s koleginicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu. Priznala je da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

"Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala 8 godina s Vilijamom. Uvek sam bila uz njega, uprkos upornim glasinamakoje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci", ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Tada se pojavio i video na kojem se vidi blizak odnos Vilijama i Barbare 2011. godine, ali par nije dao nikakve izjave. Pored nje, Levi je bio i sa Barbarom Lopez, ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

"Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio šta bi sve voleo da joj radi, a ona je pala na njegov šarm kao i mnoge druge. Za njega je to bio samo se*s, ali platio je to gubitkom majke svoje dece", izjavio je anonimni izvor. Latino zavodnik trenutno nema devojku, bar ne zvanično, a s obzirom na epitet koji ga prati verujemo da neće dugo biti singl.

Vilijam Levi
foto: Profimedia

"Arogantan, umislio da je velika zvezda"

Na račun njegovog ponašanja nižu se brojne kritike, a kako su strani mediji pisali, glumac se poanšao bahato jer je umislio da je ozbiljna faca i u Holivudu.

"Bio je arogantan i mislio je da je celi svet njegov i sada nema ništa. Mora da proguta ponos i da pronađe način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i verovatne će vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Majami i dopustio da odbija uloge, nije želeo da glumi u telenovelama.

Želeo je u holivudske filmove i stideo se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina želeo je da uspe u Holivudu ali je shvatio da je lepotana poput njega postoji previše. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo", otkrio je njemu blizak izvor meksičkim medijima nedavno.

Optužen za silovanje

Probelmi u životu ovog lepotana pojavili su se i nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako je lagala o tome koliko godina ima.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs