šok!

NAJVEĆI LATINO ZAVODNIK DOŽIVEO SUNOVRAT: Zbog jednog poteza ga više ni žene ne vole, tvrde da je OSTARIO PREKO NOĆI

Kako vama izgleda?

Vip priča
Autor:
NAJVEĆI LATINO ZAVODNIK DOŽIVEO SUNOVRAT: Zbog jednog poteza ga više ni žene ne vole, tvrde da je OSTARIO PREKO NOĆI
Foto: Printscreen Instagram / Vilijam Levi

Nekada jedan od najpopularnijih latino glumaca Vilijama Levi sada se retko pojavjluje u javnosti. A otkako je zavnično obelodanjeno da se rastao od svoje nevenčane supruge, sa kojom je živeo 18 godina i ima dvoje dece, na meti je ružnih komentara. Sa druge strane, ni u karijeri mu ne cvetaju baš ruže.

Priče da je varao Elizabet Gutijerez sa više od 80 žena, kao i optužbe za silovanje su mu polako zatvarale vrata filmskog sveta. Naime, maneken i glumac i dalje uživa veliku popularnost žena, ali ne kao pre. Sa druge strane, njegova dela koštala su ga daljih angažovanja.

Samo neki od ružnih komentara na račun njegovih neverstava su:

"Čovek koji je u stanju da ovako neke stvari radi ženi i deci nema vrednost za mene", "Neverovatno je koliko je zgodan, a koliko ne poštuje žene", "Svako ima svoje vreme, a on je sada definitivno izašao iz mode", "Drago mi je da vidim da nisam jedina kojoj se ovaj momak uopšte ne dopada", "Ti si sramota za muškarce"...

Kako se piše, jedina nada je da se baci na produkciju, ali je i to diskutabilno, jer mnogo glumica ne želi da radi sa njim. Zapravo, od momenta kada se saznalo za razvod, mnogi su bili presrećni zbog odluke, a pogotovo zbog Gutijerezove.

- Ona je sjajna žena i majka i zaslužuje nekog ko će je poštovati. Nastavi dalje, nemoj da te on koči - poručili su joj kolege glumci.

Poslednja objava na Instagramu je iznenadila prilično i priradnice lepšeg pola. Mnogi su zaključili da je glumac naglo ostario u licu, iako je i dalje u odličnoj formi. Svaki mišić mu je izvajan, ali tamni podočnjaci su nešto što nikako ne može da sakrije, i pored silnih filtera i fotošopa. Prilično izgleda umorno i iscrpljeno, po mišljenu dama.

U ovom videu glumac je poručio: "Gospodo, moramo uživati u životu, jer vreme ističe!" I, bar, u tome bi ga trebalo poslušati.

Optužba za silovanje ga je mnogo koštala

To mu je zauvek obeležilo karijeru. A smatra se i da preko toga više nije mogla da prelazi ni Elizabet. Protiv njega je pre izvesnog vremena podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu i prisilio je na polni odnos. Međutim, kasnije je povučena, a Levi nikada nije porekao da nije spavao sa dotičnom devojkom. Istakao je samo da ga je slagala koliko ima godina.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram story /willevy
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs