džesika alves

URADIO JE VIŠE OD 70 OPERACIJA DA BI IZGLEDAO KAO KEN: A onda je promenio pol i izgleda JEZIVO! (FOTO)


Popularno tv lice iz Brazila Džesika Alves iz Brazila ne prestaje da šokira javnost!

Lifestyle
21:04h Autor:
URADIO JE VIŠE OD 70 OPERACIJA DA BI IZGLEDAO KAO KEN: A onda je promenio pol i izgleda JEZIVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brazilski voditelj Rodrigo Alves (37) proslavio se zahvaljujući svojoj zavisnosti od plastičnih operacija kojih je imao više od 70, kako bi bio poput Kena.

Alves je operisao svoj nos 11 puta i sada jedva diše, zatim je promenio ime u Džesika, a sada mu je velika želja da postane majka. Kazao je da se rodio kao transrodna žena, piše Kliks.

Promenio je ime u Džesika Alves i krenuo na hormonsku terapiju.

- Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskom stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i budem s nekim ko prihvata ono što jesam", rekao je.

- Božija je volja da budem žena. Osećam da je želeo da me iskoristi kao oruđe kako bi naučio druge o trans osobama - ispričao je Rodrigo i dodao da je još kao dete znao da je zarobljen u telu muškarca.

Iako je pokušao da se snađe u muškom telu i bude srećan, nakon 70 estetskih operacija napokon je postao žena.

Posle prelaska na hormonsku terapiju Džesika je dobila višak kilograma, a pojavili su se i brojni zdravstveni problemi. Ipak, to je ne sprečava da nastavi sa svojom tranzicijom, pa se nedavno upustila u još jedan rizičan postupak, a to je presađivanje materice.

- Moji sledeći zahvati će biti korekcija nosa i feminizacija glasa. Ali, za sada planiram da uživam u poslednjim lepim danima i brinem za sebe i svoje zdravlje - kaže ona.

Poznata je i po ulasku u italijanski rijaliti" Veliki brat" nakon kojeg je izjavila da je dobila mnoštvo ponuda da kao italijanska zečica pozira za "Plejboj".

Džesiku na Instagramu prati skoro 6 miliona ljudi, a nedavno je uslikana na Tajlandu na plaži, gde je u jednodelnom kupaćem kostimu istakla svoje raskošne grudi.

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs