Nećete verovati

POGODITE ČIJA JE OVO ĆERKA: Njeni roditelji su imali burnu romansu jedno veče, na stepeništu poznatog restorana! (FOTO)

9 meseci kasnije rodila se Ana Ermakova

Šuška se
12:25h Autor:
POGODITE ČIJA JE OVO ĆERKA: Njeni roditelji su imali burnu romansu jedno veče, na stepeništu poznatog restorana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ana Ermakova ima 21 godinu i poznata je kao dete ljubavi između Borisa Bekera i manekenke Agele Ermakove. Naime, Boris i Ana su imali avanturu za jednu noću luksuznom restoranu Nobi 1999. godine.

Iako se u početku tvrdilo da je par vodio ljubav u ormaru za metle popularnog restorana, Boris je kasnije izjavio da se to dogodilo na stepeništu. Rezultirajući publicitet je tada doprineo raspadu Bekerovog prvog braka sa nemačkom lepoticom Barbarom Feltus.

Boris Beker ima dvoje dece iz braka sa Barbarom, Noa (27) i Eliasa (21), kao i Anu. Takođe ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz poslednjeg braka sa bivšom suprugom Lili, sa kojom se oženio 2009. pre nego što se razveo 2018. godine.

Ana Ermakova
foto: Profimedia

Boris je dobio zajedničko starateljstvo nad Anom od njene majke nakon bitke 2007. godine, ali sada kaže da je između njih dvoje sve u redu.

Sportista je 2015. godine otkrio javnosti priču o Ani i njenoj majci u svojoj autobiografiji, otkrivši da i dalje žali zbog te situacije jer mu je to uništilo brak i otežalo život njegovoj ćerki.

Napisao je: "Bio sam postiđen i veoma tužan zbog toga kako se to dogodilo, i zbog načina na koji je to razbilo moju porodicu. Anina majka i ja smo morali da nastavimo da budemo roditelji bez ikakvog međusobnog odnosa na koji bismo se mogli osloniti."

On je dodao: "Sada sam u dobrim odnosima sa njom i njenom majkom i sve više ličimo na porodicu. Ne viđam se sa Anom koliko bih želeo, ali njena majka i ja radimo na tome da izgradimo što normalnije odnose, što nije bilo lako s obzirom na naše loše početke."

Ana je danas odrasla i samostalna žena. Bavi se modelingom i u srećnoj je vezi. A svi kažu da mnogo liči na svog slavnog oca, bivšeg tenisera Borisa Bekera.

(Stil.kurir.rs)

Ana Ermakova
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs