ONA JE PLOD BURNOG INTIMNOG ODNOSA NA STEPENICIAMA OD 5 MINUTA: Slavni teniser negirao da ima ćerku, a njegova je KOPIJA

Ćerka Borisa Bekera je njegova slika i prilika, a slavni sportista godinama nije hteo da prizna da mu je upravo Ana Ermakova naslednica.

Porodica
06:53h Autor:
ONA JE PLOD BURNOG INTIMNOG ODNOSA NA STEPENICIAMA OD 5 MINUTA: Slavni teniser negirao da ima ćerku, a njegova je KOPIJA
Ana Ermakova, Foto: Printscreen Instagram -annaermakova1

Manekenka Ana Ermakova, vanbračna ćerka čuvenog tenisera Borisa Bekera, izrasla je u veoma zgodnu mladu damu karakterističnog izgleda, a mnogi smatraju da je preslikana otac. Međutim od rođena je prate intrigantne priče koje su umnogome uticale na njeno odrastanje, jer zbog šokantne izjave slabnog roditelja je od malih nogu se suočava sa ogovaranjem i osuđivanjem.

Danas je ova 23-godišnjakinja sve uspšenija u svetu modelinka, jer se izdvaja po veoma autentičnom stastu. Sa druge strane, mediji ne prestaju da pišu o njoj baš zbog činjenica čije je dete, kao i zbog okolnosti koje je pratilo njeno rođenje.

Ana Ermakova
foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Zbog kovrdžave riđe kose i punih usana zanimljiva je dizajnerima i popularnim brendovima, te je često angažuju, a sveje više traže najveća imena iz sveta mode.

Sa druge strane, Beker je bio vrhunski sportista, ali u privatnom životu nije imao baš džentlmenske postupke.

Naime, Boris je Anu dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama.

Boris Beker
foto: Profimedia

Bila je to afera koja je uništila njegov brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga", napisao je Beker u svojim memoarima.

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Na koncu čitave drame - teniser je priznao Anu, i trudio se da bude dobar otac, a istakao je da je uspeo da normalizuje odnos, pa su često u kontaktu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs