BORIS BEKER JE NEGIRAO DA JE ANA NJEGOVA ĆERKA, A ONDA SU JE NOVINARI VIDELI: Od genetike se ne može pobeći

Ceo svet je znao da je Ana samo plod petominutne afere na stepenicama jednog kluba. A kako smo to znali? Jer je Boris Beker javno priznao svoju sramotu pre svetom

Celebrities
Autor:
BORIS BEKER JE NEGIRAO DA JE ANA NJEGOVA ĆERKA, A ONDA SU JE NOVINARI VIDELI: Od genetike se ne može pobeći
Ana Ermakova, Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Ana Ermakova ima 22 godine, a već godinama instagram model pleni pažnju javnosti svojom vitkom linijom koju je nasledila od majke manekenke, ali i licem koje neodoljivo podseća na njenog oca, najboljeg nemačkog tenisera svih vremena, Borisa Bekera, piše sportlife.story.hr

Naime, mlada Ana je Bekerovo vanbračno dete koje je dobio u kratkoj, vatrenoj aferi s Angelom Ermakovom, a iako nije hteo da prizna da je ona njegova ćerka, genetika je jaka pa je istina izašla na videlo – sviđalo se to teniseru ili ne.

Boris Beker
foto: Profimedia

Podsetimo se, mlada Ana rodila se kao plod romanse ruske manekenke Angele Ermakove i Bekera, a koji je u trenutku ljubavne afere s Angelom bio u braku, sretno oženjen i s dvoje dece. Penzionisani teniser svoju ćerku dugo nije hteo da prizna, ali sličnost je neosporna, a u konačnici je i on morao priznati da je Ana ipak plod njegove afere – koja je sama za sebe dosta zanimljiva.

Ana sa majkom
Ana sa majkomfoto: Profimedia

Navodno je Beker vodio ljubav s Angelom, Aninom majkom, na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani. Kratak seksualni susret završio je trudnoćom i Aninim rođenjem, a mlada devojka danas je zahvaljujući povezanošću sa svojim bogatim ocem uspela postati traženi model čiji privatan život jako zanima tabloide.

Ana u šetnji sa majkom
Ana u šetnji sa majkomfoto: COBRA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo se se*sali na stepenicama. Mediji su preneli kako smo se se*sali na stolu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo", otkrio je Beker kada je konačno bio spreman da o svemu priča.

Za vreme tog odnosa, Angela mu je pružila oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu sačuvala te se kasnije s njom oplodila.

Zbog svoje petominutne afere s Aninom majkom Beker se razveo od supruge, a ceo porodični život mu se urušio pred očima. Tako je teniser postao pravi primer toga kako samo jedan pogrešan potez u našem životu može uništiti sve što smo dugo i strpljivo gradili.

Danas je Boris u dobrim odnosima sa Angelom, ali i sa Anom.

Ana Ermakova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs