"BEZ IMENA, SAMO BEZ USPOMENA" Ovo je poslednja Laćina objava na društvenim mrežama

Milan Radulović Laća bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, a poslednji put na Tviteru se oglasio pre nekoliko dana.

Celebrities
15:43h Autor:
"BEZ IMENA, SAMO BEZ USPOMENA" Ovo je poslednja Laćina objava na društvenim mrežama
Milan Radulovoć Laća, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković preminuo je Izraelu, gde je na ulicama grada pronđeno njegovo telo.

Laća je bio veoma aktivan na društvenim mrežama gde je redovno objavljivao svoje misli. Njegova poslednja obajva je bila pre samo 9 dana, tj. 12. decembra kada je napisao:

"Bez imena. Ma samo bez uspomena". Navedene reči su deo peseme "Koža pamti" koju peva Ceca Ražnatović, a koju je za nju napisala Marina Tucaković.

Laća je u žižu interesovanja došao prošle godine kada je nakon smrti majke došao u sukob sa pojedinim pevačima.

"Brat i ja smo imali apsolutno sve. Ljubav, pažnju, igrice, garderobu... Možda previše slobode. Miloš i ja smo bili potpuno drugačiji, pa su nam i slobode bile drugačije. Kazni i zabrana nije bilo, bar ne rigorozno.

Sećam se da nam je tata rekao kad smo krenuli u školu da je sad na profesorima da nas kažnjavaju i zabranjuju nam. Nisu uspeli. Tu smo brat i ja bili slični - nismo uzimali te autoritete za ozbiljno ni tri posto", pričao je Laća o detinjstvu.

Laća Radulović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Prošle godine je otkrio da je napisao pesme za novi album Jelene Karleuše, te kako provodi vreme.

"Radim, pre svega, na tome da se više krećem i skinem koje kilo. (smeh) Pored toga učim hebrejski, trudim se da čitam - samo ne beletristiku, jedem, slabo spavam, dopisujem se s mojim najbližim ludacima i spremam svoju prvu novelu. Ako bude sreće, ubrzo će ugledati svetlo dana."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs