NEKE BIVŠE DEVOJKE SU POSTALE PSIHOPATE I PRIPREDILE MU ŠOKANTNE STVARI: A ovako Đorđe Đoković zarađuje OGROMAN NOVAC

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković progovorio je o porodici, supruzi Saški Đoković, ali i bivšim devojka.

Celebrities
07:21h Autor:
NEKE BIVŠE DEVOJKE SU POSTALE PSIHOPATE I PRIPREDILE MU ŠOKANTNE STVARI: A ovako Đorđe Đoković zarađuje OGROMAN NOVAC
Čime se bravi Đorđe Đoković?, Foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

Đorđe Đoković, najmlađi Noletov brat, nije osetio teret slavnog prezimena na svojim leđima, naprotiv, uspeo je da izgradi veoma uspešno svoje ime u svetu biznisa. Ističe da je neizmerno ponosan na najboljeg tenisera ikada, te da među njima vlada neizmerna podrška u svemu. Sada je porodičan čovek, iako je veoma mlad, a posebno podvlači da je od prvog dana znao da je sa Saškom ono pravo, te da će mu biti supruga.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: ATA Images

Sa svega 11 godina sam otišao iz Srbije kako bi trenirao tenis u Teniskoj Akademiji Niki Pilić, u Nemačkoj. To nije bila nimalo laka odluka, pre svega za moje roditelje, ali je bila moja velika i istinska želja. Nakon toga sam živeo još u Americi, Českoj, Francuskoj, Španiji, a najveći izazov mi je bio kada sam se odlučio da poslujem u inostranstvu. Život u inostranstvu mi je doneo puno toga, puno iskustva u različitim kulturama i okruženjima, naučio sam kako da se brinem o sebi, kako da budem odgovoran za svoje postupke, finansije i život generalno. Kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, vratio sam se kako bih konačno proveo više vremena sa svojom porodicom, sa bliskim prijateljima i ne kajem se ni jedne sekunde sto sam tako postupio. Jako mi je nedostajao Beograd, nas narod i nas mentalitet - kaže Đorđe i dodaje:

— Od malena nosim breme prezimena, pritisak zbog vanserijskog uspeha mog brata, ali ne smatram da je to teret. Ja sam najponosniji na svetu zbog svega sto je Novak uradio, ali isto tako mi on svojim uspesima daje još više motivacije da ja guram sto dalje u svom poslu. Ne zadovoljavam se malim stvarima, uvek idem ka najvišim ciljevima. Napravio sam pravu odluku kada sam odlučio da gradim svoju karijeru u inostranstvu, da razvijam svoje poslove i da na tim temeljima izgradim svoje ime.

Đorđe Đoković, Novak Đoković
foto: AP / Xing Guangli

Đorđe Đoković kaže da se u javnosti trudi da svoju porodicu predstavi u najboljem svetlu.

— Trudim se da budem prirodan, da predstavim sebe i svoju porodicu na najbolji mogući način. Nije lako kada su sve oči uprete u vas, morate da obratite pažnju na svaki korak i na svaku izgovorenu reč. Ja sam izgradio sebe i svoje ime tamo gde je to meni bitno, a javnost će uvek imati razne komentare na uspeh ili poraz svakog pojedinca - istakao je najmlađi Đoković koji je onda objasnio u potpunosti prirodu njegovog posla.

— Sport je deo mog života, odrastao sam na sportskim terenima i uvek ću biti vezan za isti na neki način. Moj primaran posao je investiciono bankarstvo, a teniski turnir mi je čist gušt i emocija u kojoj uživam unazad 3 godine i borim se da ATP licenca ostane u Beogradu još dugi niz godina.

Đorđe je pokušao da dočara svoju porodicu, koja broji toliko uspešnih ljudi.

— Svaka porodica je jedinstvena na svoj način. Ja sam imao jako lepo detinjstvo u kojem sam proveo prvih 7 godina na Kopaoniku okružen porodicom. Roditelji, braća, tetka, stric, sestre od tetke…svi smo zajedno odrasli u malom okruženju i to me je naučilo o pravim životnim vrednostima, vrednostima porodice i bližnjih. Sa braćom sam u čestom kontaktu, naravno to je uvek izazov s obzirom da sva trojica živimo na različitim stranama sveta, ali kako vreme odmiče nekako se češće viđamo. Sad kako stvaramo porodice, siguran sam da ćemo se u budućnosti još više zbližiti i provoditi više vremena zajedno.

Đorđe Đoković u javnosti nije eksponirao svoje devojke, a sada je otkrio i zašto.

— Pronaći životnog partnera, osobu sa kojom ćeš da gradiš porodicu i provedeš život, nije mala stvar. U mom slučaju, bilo je jako izazovno. Bio sam obazriv jer nisam hteo da eksponiram nekoga za koga ne smatram da će biti moj životni saputnik. Kačenje slika na Instagram i ostale društvene mreže, nisam mogao da sprečim sa nekim bivšim partnerima, ali sam se sa razlogom suzdržavao komentarisanja istih dok nisam bio u potpunosti siguran da je ta osoba ona prava. Nisam želeo da dajem na važnosti osobama koje to nisu zaslužile. Sa Saškom sam imao taj osecaj od prvog dana. Naša veza je jako brzo prerasla u veridbu, brak i sada porodicu sa našim sinom. Sa njom je sve išlo nekako prirodno, bez prilagođavanja, sa puno iskrenih emocija, sa puno ljubavi, i zato danas mogu da budem ponosan da je nazovem mojom suprugom.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

Ističe da je danas kao porodičan čovek definitivno srećan i ispunjen u potpunosti.

— Definitivno. Uživam jako lep i skladan život sa Saškom i našim sinom. Mladi smo roditelji, učimo iz dana u dan neke nove stvari. Ono sto je najbitnije jeste da smo jako usklađeni sa životnim idealima, sa načinom na koji želimo da vaspitano Aleksandra i postavili smo temelje za život koji oboje želimo - rekao je Đoković i otkrio čime ga je Saška osvojila.

Saška je jedinstvena u mnogo čemu. Surovo je iskrena, jako emotivna, maštovita, radna a sve to stoji iza prelepe i zgodne plave devojke koja me je osvojila prvim osmehom i kontaktom. Njena nežnost mi je otvorila različite portale emocija i ljubavi za koje sam mislio da ne postoje.

A osvrnuo je i na nekadašnje "ljubavne probleme" i otkrio da je imao problema sa bivšim devojkama koje nisu ispale korektne nakon raskida.

— Jeste, nažalost. Čudno je kako osobe sa kojima si delio neku vrstu intime mogu da se preokrenu i postanu granično psihopate. Veze iz interesa ne mogu večno da traju. Ne treba ni previše komentarisati osobe bez zanimanja koje na konto mog imena pokušavaju da stvore laznu sliku o sebi u javnosti. Maske i neiskrene emocije, u nekom trenutku moraju da spadnu. Pokušavaju da privuku pažnju malicioznim potezima, da se probiju kroz medije, ali moju porodicu niko neće moći da prodrma. Zlonamerne osobe neće imati priliku da ispune svoje ciljeve jer ću uvek nastojati da zaštitim svoju porodicu, a moj brak sa Saškom je i više nego čvrst i stabilan da se ne obaziremo na takve pokušaje.

(Stil / Blic / Pink)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs