DOK SE ON MUČI NA TERENU, NOLETOVA SNAJKA UŽIVA I ČEKA OD NJEGA PARE: Evo kako se teniser i Saška Veselinov ZAISTA slažu

Saška Veselinov i Novak Đoković imaju zanimljiv odnos, a sličan im je jedna stvar - oboje su dugoviti!

Celebrities
17:32h Autor:
DOK SE ON MUČI NA TERENU, NOLETOVA SNAJKA UŽIVA I ČEKA OD NJEGA PARE: Evo kako se teniser i Saška Veselinov ZAISTA slažu
Kako Saška Veselinov troši Noletov novac?, Foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

Novak Đoković i dalje nastavlja da oduševljava sve neverovatnom igrom i mentalnom snagom! Nakon vrlo zahtevnog meča protiv 14 godina mlađeg Sinera, prošao je u finale Vimbldona, i na korak je do podizanja pehara u Londonu! Posle maestrale pobede, društvene mreže su se usijale, ali jedna objava je posebno svima privukla pažnju!

Brojne zanimljive fotografije su se pojavile, od toga kako je Nole rekao da su 36-e nove 26-e i da je dobar osećaj, do šale na račun njegove snaje Saške Veselinov.

- Voleo bih da verujem da igram svoj najbolji tenis karijere u ovom trenutku. Mi smo deo individulanog sporta, morate da se uzdate u sebe i da dođete u najbolje fizičko i mentalno stanje pre nego što izađete na teren. Pokušavam da ne gledam na godine kao na faktor koji bi mogao da odluči ishod meča, naprotiv. 36 je novih 26 i dobar je osećaj. Osećam puno motivacije, inspirisan sam da igram tenis. Ovaj sport je dao mnogo meni, mojoj porodici i timu. Večito sam zahvala i pokušaću da uzvratim uslugu ovom sportu koliko mogu - istakao je Novak.

Saška Veselinov, Novak Đoković
foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

A onda je pravu buru na Instagramu napravila slika na kojoj naš najbolji teniser "plače", te su korisnici ove platforme iskoristili momenat i dodali šaljiv :"Kad Saška Đoletova provuče karticu".

Međutim, supruga Đorđa Đokovića im uopšte nije ostala dužna, već je imala još interesantniji odgovor.

"Kad jedna kartica blokira, čekam da mi Novak pošalje drugu", napisala je nekadašnja voditeljka, stavljajući do znanja da joj ne smeta šala na njen račun.

A pokazala je da za Novaka navija i prati njegove mečeve, bez obzira gde se nalazila, te iz njenih objava se može zaključiti da se njih dvoje fenomenlano slažu!

Saška Veselinov, Novak Đoković
foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

Saška i Đorđe uživaju u skladnom braku, trenutno dane provode na moru, i spremaju se da proslave prvu godišnjicu u septembru. A njihovu ljubav upotpunio je sin Aleksandar, kojem su maksimalo posvećeni.

Pre neko što je stala na ludi kamen i ostvarila se u ulozi majke, Saška se bavila voditeljstvom, a onda je tu profesiju napustila, bar za sada, i pokrenula je svoj modni brend. Za kratko vreme njene kreacije, posebno kupaćih kostima, ženskih odela i venčanica, očarale su pripadnice lepšeg pola. Sa druge strane, Đorđe je drektor teniskog turnira u Bosni i Hercegovini i pored toga, takođe, ima privatan biznis.

1 / 7 Foto: Instagram / saskaveselinov

Kao jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak na računu ima nekoliko stotina miliona dolara. A sportski uspeh donosi mu značajne nagrade, sponzorske ugovore i prihode od turnira. Mada, Đoković mudro ulaže u razne poslovne poduhvate, uključujući restorane, nekretnine i investicije. A ima i sopstvenu fondaciju koja se bavi humanitarnim radom. U toku je i izgradnja njegovog luksuznog kompleksa na Goču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs