SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novaku je PRVA LJUBAV srpska Džej Lo, Đorđe je ljubio atraktivne LEPOTICE, a Marko voli umetnicu

Iako su danas sva trojica braće Đoković srećni u ljubavi, u prošlosti su ih povezivali sa brojnim damama.

Celebrities
Autor:
SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novaku je PRVA LJUBAV srpska Džej Lo, Đorđe je ljubio atraktivne LEPOTICE, a Marko voli umetnicu
Sve žene braće Đoković, Foto: Printscreen Instagram/tilaralic/Twitter/@iLidija

Privatni život najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića oduvek je prilačio pažnju javnosti, a posebno ljubavni život i brak sa Jelenom. Osim Noleta, u žiži interesoivanja su i njegova braća Marko i Đorđe.

Uprkos tome što su rođena braća, oduvek su imali različit ukus kada su devojke u pitanju, a mnoge lepotice padale su na njihov šarm. Neke od njihovih ljubavnih veza bile su pod budnim okom javnosti, a evo sa kojim sve lepoticama su bili.

Lidija Popović

Lidija Popović
Lidija Popovićfoto: Printscreen Twiter/@iLidija

Bilo je to pre nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svetu u tenisu.

Lidija je DJ poznata po imenu Lejdi Li, a mnogi je nazivaju i "srpskom Džej Lo". Njihova ljubav nije dugo trajala zbog obaveza srpskog tenisera, koje su tada postale drastično veće. Pokušali su da održe vezu na daljinu, ali kada su shvatili da to ne ide baš kako treba, odlučili su da je prekinu, piše Zadovoljna.rs.

"Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar", rekla je u jednom intervjuu Lidija.

Jelena Đoković

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đokovićfoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Važe za jedan od najskladnijih parova, a upoznali su se još 2005. godine preko zajedničkih prijatelja. Odmah su zaključili da su jedno za drugo, a spojila ih je velika ljubav prema sportu.

U narednim godinama Jelena se s Novakom odselila u Monte Karlo gde je uz njegovu karijeru gradila i svoju. Postala je i direktorka Fondacije Novak Đoković.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jelena Noletu predstavlja veliku podršku i oslonac, a kruna njuhovog braka su sin Stefan i ćerka Tara.

Letisija Tesari

Noletov brat Marko već godinama uživa u ljubavi sa lepom Brazilkom Letisijom Tesarom, dok se o njihovom odnosu jako malo zna. Svoj ljubavni život strogo čuvaju od očiju javnosti, a nedavno su se pojavile spekulacije o njihovom venčanju. Međutim, Srđan Đoković demantovao je tu vest.

Njih dvoje svoj svet grade u Marbelji. Tamo se Marko skrasio, tamo se upoznao sa Letisijom i tamo radi na teniskoj akademiji. Inače, i on se ranije bavio tenisom, ali onda je napustio taj sport.

Letisija je po zanimanju dizajnerka, dok se na njenom Instagramu mogu naći umetničke fotografije koje su inspiracija mnogima.

"Marko… Ne znam odakle da počnem kad pričam o tebi, kad te pogledam jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem kako se osećam u trenucima kad smo zajedno. Volela bih da mogu da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim", poručila je ona Marku.

Tijana Ralić

Noletov najmlađi brat, pre nego što je stao na ludi kamen, voleo je prelepu brinetu, Tijanu Ralić sa kojom je bio 6 godina u vezi. Dok su bili zajedno, neretko su objavljivali zajedničke fotografije na društvene mreže na osnovu kojih se moglo zaključiti da su zajedno išli na romantična putovanja.

Iako se šuškalo kako će se veriti, Tijana i Đorđe su stavili tačku na svoju ljubav, a kao razlog raskida tada se u medijima navodila česta razdvojenost. Tijana se jednom prilikom oglasila povodom raskida preko Instagram storija, kada je otkrila da je ona okončala vezu, ali i da je "prerasla Đokovića".

Đorđe Đoković i Tijana Ralić
Đorđe Đoković i Tijana Ralićfoto: Printscreen/Instagram

Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a čini se da je Đole bio u tom odnosu neviđeni romantik. Međutim, ova lepotica je tek nedavno otkrila nepoznate detalje o njihovoj ljubavi i to na svom Instagram profilu. Njeni pratioci su je pitali da li je istina da je bivši hteo da se venčaju, a da ona nije, te je raskid bio neizbežan.

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila" - napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", napisala je Tijana.

Nedavno se pojavila vest i da će Tijana uskoro postati majka.

Saška Veselinov

Đorđe Đoković i Saška Veselinov
Đorđe Đoković i Saška Veselinovfoto: Milan Maricic/ATAImages

Bivša misica uspela je Đorđa da odvede pred olotar, a o njihovom raskošnom venčanju se danima pisalo.

Saška i Đorđe su se prvi put pojavili u javnosti tek početkom ove godine, a zajedno su gostovali i u emisiji kada su iskreno govorili o svojoj ljubavi. Tada je mladi Đoković priznao da je početak njihove veze bio više nego neslavan.

1 / 6 Foto: Kurir / Nenad Kostić

" Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala", prisetio se Đorđe, ali ipak su uspeli da nađu zajednički jezik. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli i da žive zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs