godine su odradile svoje

IZGLEDAO JE PORED NJE KAO DA JOJ JE DEDA: Jedan od omiljenih glumaca, danas je neprepoznatljiv - GODINE SU UČINILE SVOJE

Karlos iz jedne od najpopularnijih serija "Očajne domaćice" danas je neprepoznatljiv - godine su učinile svoje.

Celebrities
17:57h Autor:
IZGLEDAO JE PORED NJE KAO DA JOJ JE DEDA: Jedan od omiljenih glumaca, danas je neprepoznatljiv - GODINE SU UČINILE SVOJE
Kako danas izgleda Karlos iz Očajnih domaćica, Foto: GEVA / Backgrid USA / Profimedia

"Očajne domaćice" jedna je od najpopularnijih serija koja je osvojila srca gledalaca širom sveta. Gotovo da ne postoji osoba koja nije pomno pratila zaplete, svađe, intrige i smeh, dok je ženama za oko zapao jedna od glavnih zvezda serije - Rikardo Čavira, poznatiji kao Karlos.

Rikardo je glumac meksičkog porekla, a on i Eva Longorija postali su jedan od omiljenih televizijskih ljubavnih parova. Igrao je u mnogim filmskim ostvarenjima, međutim i danas je prepoznatljiv kao Karlos iz Očajnih domaćica.

Eva Longorija i Rikardo Čavira
Eva Longorija i Rikardo Čavirafoto: Andrew Shawaf / Pacific coast news / Profimedia

Uprkos tome što su fanovi serije oduvek priželjkivali da će glumac uploviti u vezi sa Longorijom, to se nije desilo, a njegovo srce ukrala je Marsi, sa kojom je 2007. godine stao na ludi kamen. Par je je u braju dobio sina Tomasa i ćerku Belen.

Rikardo Čavira
Rikardo Čavirafoto: Printscreen Instagram/ ricardoachavira

Glumac je veoma aktivan na društvenim mrežama, dok ga retko u javnosti možemo videti sa svojom suprugom. Rikardo na Tviteru bez zadrške iznosi svoje stavove, a prilično je zaintrigirao javnost 2019. godine nakon što je njegova koleginica iz serije Felisiti Hafman osuđena zbog prevare pri upisu ćerke na fakultet i podmićivanja.

Glumac je tada otvoreno iskazao nezadovoljstvo presudom, odnosno malom kaznom koju je dobila.

Mnogi komentarišu da se glumac dosta prolepšao, te da su godine učinile svoje - postao je zreliji i privlačniji. Takođe, fanovi serije komentarišu da je Rikardo Longoriji bio kao deda. Međutim, sada važi za jednog od najvećih šmekera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs