NEKAD I SAD

GODINE SU UČINILE SVOJE: Proslavio se u "Očajnim domaćicama", žene su ludele za njim, a danas izgleda potpuno drugačije!

Svi ga pamtimo kao velikog zavodnika

Star look
Autor:
GODINE SU UČINILE SVOJE: Proslavio se u "Očajnim domaćicama", žene su ludele za njim, a danas izgleda potpuno drugačije!
Foto: Printscreen Youtube / serieandtv

Džejms Denton proslavio se tumačeći ulogu vodoinatalatera Majka Delfina u hit-seriji "Očajne domaćice". Od završetka serije je prošlo 10 godina, a glumac koga pamtimo kao velikog zavodnika danas izgleda drugačije. Naime, godine su učinile svoje, na njegovom licu su vidljive bore, a njegov zaštitini znak su postale naočare za vid.

U nedavnom intervjuu je priznao da mu je laskala titula seksi muškarca sa malih ekrana koju je dobio kada je serija počela da se prikazuje, ali i da mu je zbog toga često bilo i neprijatno.

"Većinu svoje karijere sam glumio negativce, sve do "Očajnih domaćica". Srećan sam što sam bio deo te serije, nemojte me pogrešno shvatiti. Ali malo mi je neprijatno zbog toga jer me scena u kojoj sam bez majice u dvorištu još i danas prati", ispričao je glumac.

Nakon što je završio snimanje serije, sa svojom porodicom se iz Los Angelesa odmah preselio u Minesotu, jer nije želeo da njegova deca budu deo te "Holivudske zbrke".

Džejm se u braku sa fitnes instruktorkom Erin O'Brien, sa kojom ima dvoje dece. Pojavio se u još nekoliko serija, ali je ipak ostao najprepoznatljiviji po ulozi Majka.

Evo kako izgleda danas:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs