Pogledajte

PRE 21 GODINU OSVOJILA JE TITULU MIS SVETA: Ovako je najlepša Indijka izgledala pre plastične operacije! (FOTO)

Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe, iskrena je glumica

Star look
Autor:
PRE 21 GODINU OSVOJILA JE TITULU MIS SVETA: Ovako je najlepša Indijka izgledala pre plastične operacije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prijanka Čopra na izboru za Mis sveta pobedila je 2000. godine. Od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, dobila je brojne angažmane i danas je jedna od najuspešnijih indijskih glumica, piše Lepa&Srećna.

Ni 21 godinu kasnije njena veličanstvena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je pokazala fotografiju iz tinejdžerskog doba, kada je izgledala potpuno drugačije.

"Stidiljiva? Ona nikad nije čula za to!', napisala je šaljivo Prijanka koja fotografiju iz mladosti nije slučajno baš sada podelila.

Naime, 38-godišnja glumica nedavno je objavila memoare 'Unfinished' u kojima otkriva kako joj je operacija nosa zbog polipa ozbiljno promenila izgled.

Nakon što je pobedila na izboru za mis, podvrgla se hirurškom uklanjanju polipa iz nosa, a hirurg joj je promenio i izgled.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

"Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje kada se pogledaju u ogledalo pomisle kako je vreme za dijetu.Ipak, na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje telo. Mogu imati nedostatke, ali to sam ja", rekla je Prijanka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs