osuđen

SLAVNI PEVAČ SILOVAO I ZLOSTAVLJAO MALOLETNIKE: Veruje se da od rigoroznog zakona ne može pobeći i da će biti KASTRIRAN

Kris Vu osuđen je na 13 godina zatvora zbog zlostavljanja maloletnika, a preti mu i hemijska kastracija.

Celebrities
21:15h Autor:
SLAVNI PEVAČ SILOVAO I ZLOSTAVLJAO MALOLETNIKE: Veruje se da od rigoroznog zakona ne može pobeći i da će biti KASTRIRAN
Poznati pevač osuđen na 13 godina zatvora zbog silovanja i zlostavljanja maloletnika, Foto: Costfoto / ddp USA / Profimedia

Vest da je bivši K-POP idol Kris Vu osuđen na 13 godina ztvora, 25. novembra, nakon čega je deportovan od strane Okružnog narodnog suda Čaojang u Kini odjeknula je u javnosti poput bombe.

Naime, pevač je osuđen za silovanje i se*sualno zlostavljanje maloletnika. Budući da je pevač kanadski državljanin, nakon odsluženja kazne, biće deportovan u svoju matičnu zemlju.

Imajući u vidu da je kineski zakon veoma rigorozan, tamošnji mediji spekulišu da bi Vu mogao da bude podvrgnut hemijskoj kastraciji nakon što bude vraćen kao deo standardne procedure koju Kanada primenjuje za se*sualne prestupnike.

Kris Vu
Kris Vufoto: ChinaImages / ddp USA / Profimedia

Naime, hemijska kastracija uključuje medicinski proces u kojem se se*sualnom prestupniku ubrizgavaju droge ili hormoni kako bi se nasilno potisnuo se*sualni nagon. U zemljama poput Kanade, ovo sredstvo često prilagođava državna popravna služba, koja paralelno pruža i savetovanje i terapiju kognitivnog ponašanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs