OPTUŽEN JE ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM, ŽENA GA OSTAVILA, PORODICA NAPUSTILA: Pradedovski greh stigao slavnog glumca

Armi Hamer nekad je važio za zvedu u usponu u Holivudu, a onda su počele optužbe za kanibalizam, silovanje, dok je porodica odlučila da ga izostavi iz testamenta

Vip priča
Autor:
OPTUŽEN JE ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM, ŽENA GA OSTAVILA, PORODICA NAPUSTILA: Pradedovski greh stigao slavnog glumca
Armi Hamer, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Armi Hamer viđen je kako besciljno šeta u pocepanoj majici i vidno zapušten, nakon što je stigla vest da je njegov otac Majkl preminuo u 67-oj godini usled dugogodišnje borbe sa rakom.

Armi ima samo 36 godina i slavnu karijeru iza sebe. Taman kad mu je u životu krenulo lepo, pojavile su se optužbe za kanibalizam i silovanje, zbog čega je postao nepoželjan u Holivudu.

Ali, rekli bismo "šta ga briga, ima porodični novac", da baš u to vreme i njegova porodica nije digla ruke od njega. Zbog svega toga Armi je bio prinuđen da radi kao menadžer stambenog objekta na Kajmanskim ostrvima.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, prljave tajne porodice Hamer su isplivale na videlo.

Nikakvo "nevinašce" nije bio ni pokojni Majkl, otac mladog Armija. Priča se da je Majkl bio umešan u najveći skandal sa umetničkim prevarama u Njujorku, te da je ispod središta kompanije Hamer imao "seksualnu tamnicu".

Pričalo se da je pokojni Majkl imao izopačene seksualne fantazije koje je sprovodio tajno.

Armijev deda - Džulijan Hamer je potomak čoveka koji je ubio drugog čoveka zbog kockarskog duga, a sam Džulijan je navodno seksualno zlostavljao svoju ćerku Kejsi.

Međutim, ni jedan prethodni član porodice Hamer nije "platio" za svoju tamnu stranu onoliko koliko je to prokletstvo snašlo Armija.

Sada medijske stranice pune ispovesti žena koje tvrde kako je Armi ponosan na tamnu stranu svoje porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs