ZBOG ULOGA SU GA NAZIVALI PSIHOPATOM: Decu smatra gnjavažom i radije gaji mačke, a jednoj ženi je veran 59 godina

Glumac Kristofer Voken i njegova supruga Džordžiana zajedno su od 1963. godine

Celebrities
13:51h Autor:
ZBOG ULOGA SU GA NAZIVALI PSIHOPATOM: Decu smatra gnjavažom i radije gaji mačke, a jednoj ženi je veran 59 godina
Slavni glumac 59 godina je u braku, a umesto dece gaji mačke, Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Iako Holivud obiluje brojnim ljubavnim pričama prepunima romantike, retko koja je toliko impresivna kao ona Kristofera Vokena i njegove supruge Džordžiane Voken, a koji dokazuju da prava ljubav zaista postoji.

Naime, u moru razvoda, brzih afera i seks skandala, retko se nađe holivudska priča o paru koji je zajedno čak 59 godina! A tačno to je slučaj s bračnim parom Voken. Kristofer, koji je velika filmska zvezda, upoznao je kasting direktorku davnih dana, a ukrala mu je srce momentalno. Od tada do danas nije pogledao drugu ženu.

Kristofer Volken u braku je s suprugom 59 godina
Kristofer Volken u braku je s suprugom 59 godina foto: Shutterstock

Dakle, ljubavna priča ovog izuzetno dugovečnog para započela je davne 1963. kada su se upoznali u pozorištu na predstavi na kojoj su oboje radili. Sarađivali su na legendarnom mjuziklu "West Side Story", a na setu su se toliko zbližili da su već nakon nedelju dana poznanstva znali da su stvoreni jedno za drugo.

Kako je Džordžiana rekla, odmah je znala da je Kristofer jedan jedini za nju i da se to nikada neće promeniti.

Par je započeo zajednički život, ali kako se nisu odmah venčali bili su na meti zlih jezika koji su ih ogovarali. Nisu se obazirali na komentare, a venčali su se nakon 6 godina.

"Kada sam ga upoznala znala sam da je to muškarac s blistavom budućnošću. Bio je odličan i znala sam da će postati samo bolji. Nikad nisam upoznala nikoga takvog", rekla je tada Džordžiana.

Kristofer Volken ceo karijeru je posvetio supruzi
Kristofer Volken ceo karijeru je posvetio supruzi foto: Shutterstock

Nakon što su se venčali ona je odlučila da napustiti svet glume i rešila je da pronađe posao koji joj je omogućio redovnu platu, kako njen suprugu ne bi morao da brine o finansijama i u potpunosti se posveti glumi.

Kasnije se opet vratila svetu filma i televizije te je čak dobila i nagradu Emi za kasting serije "The Soprano" koju je ona sastavila.

Istovremeno, uz podršku supruge, Kristofer je u svojoj karijeri snimio više od 100 filmova, a dobio je i Oskara za najbolju sporednu ulogu u "Lovcu na jelene". Glumac je rekao kako obožava da glumi, ali i da mu je glavni pokretač odabira uloga uvek želja da impresionira svoju Džordžianu.

Kristofer Voken ne želi da ima decu
Kristofer Voken ne želi da ima decu foto: Shutterstock

"Zbog uloga koje mi nude, ljudi me smatraju ludakom i psihopatom, a ja sam dobroćudan momak koji plaća račune na vreme, bavi se baštovanstvom i trebi buve iz krzna svojih mačaka. Kad bi snimali film o mom životu, taj bi film bio zabavan kao posmatranje boje na zidu koja se suši", ispričao je.

Inače, par je javno rekao kako je njihov privatan život vrlo jednostavan. Oboje učestvuju u kućnim poslovima. Džordžiana pazi na troškove i plaća račune, a Kristofer je pak vrstan kuvar koji voli da eksperimentiše s jelima koja sprema svojoj supruzi. Par je odučio da nema decu kako bi se u potpunosti posvetili razvoju svojih karijera, a imaju i desetak mačaka.

Jednom prilikom je izjavio da decu smatra prevelikom gnjavažom i da to jednostavno nije za njega.

Kristofer Voken ističe da uživa u samoći sa svojom ženom
Kristofer Voken ističe da uživa u samoći sa svojom ženom foto: Profimedia

"Moj život je poprilično konzervativan. Oženjen sam 50 godina. Nemam neke posebne hobije ni decu, pa biste mogli da pomislite da mi je dosadno, ali nije. Obožavam samoću sa svojom suprugom", rekao je nedavno u jednom intervjuu veliki glumac.

Trenutno ovaj skladan par živi u Konektikatu, a imaju i stan u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs