GOVORILI SU DA JE NAJRUŽNIJI GLUMAC, A ON JE OŽENIO LEPOTICU: Sada mu je 26 godina mlađa ljubavnica rodila dete

Glumac Majk Šin postao je otac po treći put, kada mu je 26 godina mlađa partnerka rodila ćerku

Celebrities
11:57h Autor:
GOVORILI SU DA JE NAJRUŽNIJI GLUMAC, A ON JE OŽENIO LEPOTICU: Sada mu je 26 godina mlađa ljubavnica rodila dete
Slavni glumac dobio dete sa ljubavnicom koja je godište njegove ćerke, Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Majkl Šin nedavno je po treći put postao otac kada se njegova devojka Ana Lundberg porodila s njihovim drugim detetom, a srećnu vest podelili su na Instagramu.

Lepa glumica porodila se u maju, nakon čega je obelodanila da su dobili još jednu ćerku kojoj su dali ime Mabli.

53-godišnji Majkl i 27-godišnja Ana roditelji su i 2-godišnje ćerke Lire, dok on ima i 23-godišnju ćerku Lili s bivšom partnerkom i glumicom Kejt Bekinsejl.

Podsetimo, kada se saznalo da je jedan od najlepših žena sveta Kejt Bekinsejl u vezi sa, kako su mnogi govorili "talentovanom, ali ružnom zvezdom" Majklom Šinom, mnogi su bili u neverici.

Pitali su se "na koju foru ju je osvojio" i tvrdili da mu je "upala kašika u med", međutim, veoma brzo nakon što su stupili u brak, počele su da Holivudom kruže priče da je Šin neveran.

Majkl Šin bio je u braku s Kejt Bekinsejl
Majkl Šin bio je u braku s Kejt Bekinsejl foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jednom trenutku se govorilo da je u isto vreme sa tri osobe, a javnost nije prestajala da se pita šta žene vide u njemu.

Usledio je buran razvod, a dugo se šuškalo da je njegova sadašnja izabranica Ana koja je od njega mlađa 26 godina, glavni krivac što je pukla i njegova poslednja veza, odnosno, da mu je ona bila ljubavnica.

Majkl Šin u vezi je sa devojkom koja je godište njegove ćerke
Majkl Šin u vezi je sa devojkom koja je godište njegove ćerke foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Majkl, osim sa Kejt, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003. godine, poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rejčel Mekadams, američkom voditeljkom Keri Kigan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Šin se zbog odnosa sa devojkom koja je godište njegove ćerke našao i na meti kritika, ali reklo bi se kako glumački par uživa u svojoj sreći, i za sada se ne obaziru na kritike. Izgleda da je Ani jedinoj pošlo za rukom, ono što nije ni jednoj pre nje, a to je da ga smiri i "veže".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs